Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“En gjemt juvel”
Anmeldelse av Cielito Oslo

Cielito Oslo
Vurdert som nr. 171 av 1 593 Restauranter i Oslo
Prisklasse: USD 12 - USD 29
Omgivelser: Sentrum
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 10. desember 2018

Hadde mest sannsynlig bare gått forbi restauranten om jeg passerte på fortauet, men heldigvis hadde jeg søkt opp Meksikansk mat først og lest om denne plass.
Angret ikke ett sekund på at vi la middagen hit denne dagen.
Ypperlig mat og god service. Meget smaksrik og god mat, dette er noe de kan.
Anbefales og hit skal jeg absolutt ved flere anledninger.
Tips: Bestill flere små retter for å smake dere gjennom. Tenk på at det går ant å dele retter mellom flere venner.

Dato for besøk: oktober 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Trond V
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (138)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

3842 av 138 anmeldelser

Anmeldt 16. november 2018 via mobile enheter

Gikk rundt og ventet til kl 13 så vi kunne prøve en ny meksikansk restaurant med god rating. Skuffelsen ble stor når vi også på tredje forsøk kommer til stengt dør og mørkt lokale (13:35).

Dato for besøk: november 2018
1  Takk, 767vanjah
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. november 2018 via mobile enheter

Autentisk meksikansk mat, en matopplevelse over all forventning! Et flott tilskudd til enkel, ekte maksikansk mat!

Dato for besøk: november 2018
Takk, Ingrid585
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. november 2018 via mobile enheter

Etter å ha bodd fire år i Mexico og til slutt giftet meg med en meksikaner, kan jeg love at mine forventninger til meksikansk mat er høye. Vi har testet mange såkalt «autentiske» meksikanske restauranter i Oslo, men alltid endt opp med å tenke at «dette lager vi bedre hjemme». Ikke slik hos Cielito. Her var det som å komme til Mexico. Fantastisk mat som minte om svigermors, og hyggelig betjening. Litt stive priser sammenlignet med mengden mat man får, men ettersom barna ikke var med denne gangen, fikk det stå sin prøve. Anbefales på det varmeste!

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, Tanja V
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. oktober 2018 via mobile enheter

Var ute å spiste med en venninne og vi hadde bestemt oss for å prøve ut dette stedet. Vi gikk for en delingsmeny noe vi ikke angret på Og bestilte hver vår limonade. Spennende og smakfulle retter. Hit kommer jeg tilbake en annen dag når jeg har lyst på mexicansk igjen. Hyggelig betjening.

Dato for besøk: august 2018
Takk, heidis335
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Cielito Oslo, så også på

 

Har du vært i Cielito Oslo? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din