“En gjemt juvel”

Prisklasse: USD 10 - USD 24
Omgivelser: Sentrum
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 10. desember 2018

Hadde mest sannsynlig bare gått forbi restauranten om jeg passerte på fortauet, men heldigvis hadde jeg søkt opp Meksikansk mat først og lest om denne plass.
Angret ikke ett sekund på at vi la middagen hit denne dagen.
Ypperlig mat og god service. Meget smaksrik og god mat, dette er noe de kan.
Anbefales og hit skal jeg absolutt ved flere anledninger.
Tips: Bestill flere små retter for å smake dere gjennom. Tenk på at det går ant å dele retter mellom flere venner.

Takk, Trond V

Anmeldt 16. november 2018 via mobile enheter

Gikk rundt og ventet til kl 13 så vi kunne prøve en ny meksikansk restaurant med god rating. Skuffelsen ble stor når vi også på tredje forsøk kommer til stengt dør og mørkt lokale (13:35).

1  Takk, 767vanjah
Anmeldt 11. november 2018 via mobile enheter

Autentisk meksikansk mat, en matopplevelse over all forventning! Et flott tilskudd til enkel, ekte maksikansk mat!

Takk, Ingrid585
Anmeldt 1. november 2018 via mobile enheter

Etter å ha bodd fire år i Mexico og til slutt giftet meg med en meksikaner, kan jeg love at mine forventninger til meksikansk mat er høye. Vi har testet mange såkalt «autentiske» meksikanske restauranter i Oslo, men alltid endt opp med å tenke at «dette lager vi bedre hjemme». Ikke slik hos Cielito. Her var det som å komme til Mexico. Fantastisk mat som minte om svigermors, og hyggelig betjening. Litt stive priser sammenlignet med mengden mat man får, men ettersom barna ikke var med denne gangen, fikk det stå sin prøve. Anbefales på det varmeste!

Takk, Tanja V
Anmeldt 1. oktober 2018 via mobile enheter

Var ute å spiste med en venninne og vi hadde bestemt oss for å prøve ut dette stedet. Vi gikk for en delingsmeny noe vi ikke angret på Og bestilte hver vår limonade. Spennende og smakfulle retter. Hit kommer jeg tilbake en annen dag når jeg har lyst på mexicansk igjen. Hyggelig betjening.

Takk, heidis335

Reisende som så på Cielito Oslo, så også på