Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Uinspirerte servitører, middels mat”
Anmeldelse av Cielito Oslo

Cielito Oslo
Vurdert som nr. 173 av 1 592 Restauranter i Oslo
Prisklasse: USD 13 - USD 30
Omgivelser: Sentrum
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 1. august 2020 via mobile enheter

Vi fikk ikke mye hjelp fra servitøren som virket likegyldig og det virket ikke som han kjente rettene godt nok (selling points manglet). Vi har vært på 4 meksikanske restauranter tidligere, og dette var uten tvil den dårligste. Spis en annen plass hvis du er ute etter en kulinarisk opplevelse.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, l0kked
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (138)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

48 av 138 anmeldelser

Anmeldt 30. mai 2020

Betalte cirka 350 for to mini taco som var forferdelig , kalt og dårlig smak. Jeg spiste nesten ingen ting fra tallerken . Aldri hadde opplev noe liknende, ikke spis der

Dato for besøk: januar 2020
1  Takk, T1948MPandreaf
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. februar 2020

Gode smaksopplevelser, men små porsjoner. Selv etter å ha doblet taco bestillingen på oppfordring fra kelner var det litt knapt med mat. Også datters enchilladas var ikke større enn den måtte være. Men pluss for god hjemmelaget limonade.

Dato for besøk: februar 2020
2  Takk, frankn670
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. desember 2019 via mobile enheter

Åpner kl16 og vi hadde bestilt bord kl16 til 2 voksne og 2 barn. Vi var da første bordet og servicen var god. Det fylte seg kjapt opp, så man bør bestille bord.
Veldig god mat. Guacamole og nachos til ventemat var skikkelig godt! Vi bestilte både tacos og enchiladas. Skulle gjerne ha prøvd flere retter..
Liten og koselig restaurant.
Det eneste som trekker ned er at det var vanskelig å vite hvor sterk maten var da det ikke står i menyen.. Ligger sentralt ved Carl Johan og kan varmt anbefales!

Dato for besøk: desember 2019
1  Takk, Elin C
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. november 2019

Ble tipset om denne lille perlen av en kollega og valgte dermed å gå dit.
Tilfeldighetene skulle ha det til at det var en fredag jeg endte opp dit.

Stedet er ikke for de som ser etter romantiske restauranter med hvit duk og levende lys, men om du er ute etter en god matopplevelse i koselige omgivelser, er dette stedet.

Vi gikk for smaksmenyen, som besto av fem ulike småretter.

Startet med nachos og hjemmelaget guacamole.
Hett tips. Ikke spis for mye av denne, for det kommer mer! Mye mer.

Deretter var det smeltet ost med portobellosopp, som gav en ny og spennende opplevelse av taco.

Deretter enchilada i en spicy tomatsaus.

Det hele ble avsluttet med to ulike tacoer med oksekjøtt og pulled chicken.

Selv om maten kommer i små porsjoner, er det rikelig for en voksen person til å bli mett.
Servicen var upåklagelig og maten kom i passe tempo.

Pluss for å ha meksikanske øl utenom Corona og Sol.

Dette er et sted jeg gjerne besøker igjen.

Dato for besøk: november 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, Harepusen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Cielito Oslo, så også på

 
Oslo, Østlandet
 

Har du vært i Cielito Oslo? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din