Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastisk pizza, høyt støynivå i lokalet”
Anmeldelse av Girotondo

Girotondo
Vurdert som nr. 303 av 1 539 Restauranter i Oslo
Restaurantdetaljer
Anmeldt 23. august 2020 via mobile enheter

Fantastisk Pizza men en sinsykt støynivå i lokalet man må rope over bordet for og høre hva andre sier. Bør gjøres noe med dette.
Og bli plassert på enden av bordet der alle går forbi og subber i ryggen din var ikke så bra i disse tider.
Bakgården var veldig flott og hyggelig, samt stille og fredelig

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, p_l_242
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (60)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

48 av 60 anmeldelser

Anmeldt 28. juli 2020

Vi var 2 par som valgte dette sted til middag en søndag. Meget gode pizza med genuint italienske råvare. Tynt og god pizzabunn.hyggelig betjening. Verdt å besøke!

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, L364IGdanielg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. juli 2020 via mobile enheter

Fantastisk pizza og kule lokaler. Dessverre ødelegges store deler av opplevelsen av dårlig service. Jeg har spist her tre ganger, og hatt den samme opplevelsen hver gang. Kelneren virker åpenbart irritert, kommer flere ganger og spør om hun kan ta tallerknene, selv om vi sitter og spiser og åpenbart ikke er ferdige. Videre har vi blitt bedt om å spise opp og forlate bordet for å gjøre plass til nye gjester, selv om vi har reservert på forhånd og ikke sittet mer enn en time ved bordet.

Dato for besøk: juni 2020
1  Takk, Anfindsen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. mars 2020

Ble møtt av en kelner som ville ta matbestilling før alle var kommet. Hvis man nølte litt på hva man skulle bestille, gikk kelneren bare videre til neste. Kelneren ryddet av bordet før vi var ferdig med å spise. Tok med seg flere tallerken med mat uten å spørre om vi var ferdig. Prøvde å si ifra om at vi ville beholde tallerknene med mat på, og med møtt med et irritert blikk og ingen beklagelse. Da vi ba om regningen, ble kelneren oppgitt over at vi ville dele den opp. Pizza og tilbehør var fantastisk, men det var en dårlig opplevelse å spise der mtp kelnerens dårlige oppførsel. Ikke dra dit hvis du vil ha en koselig, avslappende restaurant-opplevelse.

Dato for besøk: mars 2020
2  Takk, 908kirstinen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. februar 2020

Skikkelig sure servitører, dro menyen ut av hendene våre og kom med bankterminalen uten at vi ba om regningen fordi de "trengte bordet" ca 1,5 time etter vi kom(!!) Pizzaen kan være så god den vil, men med så dårlig atmosfære og frekk service drar vi aldri tilbake. Det er mange steder med god pizza i Oslo!

Dato for besøk: februar 2020
5  Takk, KarineA416
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Girotondo, så også på

 

Har du vært i Girotondo? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din