Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Anbefales”
Anmeldelse av Girotondo

Girotondo
Vurdert som nr. 292 av 1 552 Restauranter i Oslo
Restaurantdetaljer
Anmeldt 31. juli 2021 via mobile enheter

Muligens den beste italienske pizzaen i Oslo. I tillegg var det fantastisk service. Anbefales på det sterkeste! Kommer definitivt tilbake neste Oslotur.

Dato for besøk: juli 2021
1  Takk, Mariellnt
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (72)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

610 av 72 anmeldelser

Anmeldt 30. juli 2021 via mobile enheter

Mitt andre besøk her. Dette er én av få italienske restauranter som faktisk kan måle seg med Italia. Vi har besøkt Da Michele og Sorillo i Napoli, og pizzaen hos Girotondo er i nesten samme liga (mangler stort sett bare atmosfæren du uansett ikke får i Norge). Og topp service!

Dato for besøk: juni 2021
1  Takk, victorianygard
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 29. oktober 2020 via mobile enheter

Fantastisk pizza på pizzeria. Hyggelig atmosfære, hyggelig betjening og nydelige pizza. Vi var 8 stykker så fikk et langbord for oss selv.

Dato for besøk: oktober 2020
1  Takk, Sidbra
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 23. august 2020 via mobile enheter

Fantastisk Pizza men en sinsykt støynivå i lokalet man må rope over bordet for og høre hva andre sier. Bør gjøres noe med dette.
Og bli plassert på enden av bordet der alle går forbi og subber i ryggen din var ikke så bra i disse tider.
Bakgården var veldig flott og hyggelig, samt stille og fredelig

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, p_l_242
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 28. juli 2020

Vi var 2 par som valgte dette sted til middag en søndag. Meget gode pizza med genuint italienske råvare. Tynt og god pizzabunn.hyggelig betjening. Verdt å besøke!

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, L364IGdanielg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Girotondo, så også på

 

Har du vært i Girotondo? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.