“God pizza, høyt støynivå”
Anmeldelse av Girotondo

Girotondo
Anmeldt 3. mars 2024

Spiste veldig god pizza her, den anbefales! Men, her ble det litt for bustete for oss… Folkelig sted,
god stemning, men også et ekstremt høyt støynivå. Vi var bare to, og satt ved siden av hverandre, og klarte sånn sett i kommunisere. Syntes oppriktig synd på de som var flere i et følge, og som satt og ropte til hverandre over bordet.
Det trakk også ned at pizzaen kom på bordet få minutter etter at Bellini og oliven som vi bestille som appetizer var servert. Hva skal man velge; la drinken stå og bli varm eller la pizzaen vente og bli kald?
Det ble til at vi skyndet oss videre så snart ( den gode!) pizzaen var fortært.

Dato for besøk: februar 2024
Takk, anmagrittd
Anders Braathen, Owner på Girotondo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. september 2024

Takk for tilbakemeldingen! Vi er glade for at du likte pizzaen vår. Beklager at opplevelsen ble påvirket av støy og timing på serveringen. Vi tar dette til oss for å forbedre oss og håper å se deg igjen snart for en bedre opplevelse!

Anmeldt 11. februar 2024 via mobile enheter

Fantastisk hyggelig gjensyn med den fine gjengen som har jobbet her en årrekke. De leverer ekte italiensk stemning og hinsides god pizza. Gjennomført og deilig. Perfekt for vår familie på 18 pers fra 1,5 til 62 år.

Dato for besøk: februar 2024
Takk, Henning A

Så glad for å høre at du hadde et hyggelig besøk hos oss! Vi elsker å skape ekte italiensk stemning, og det bringer oss stor glede å vite at du og familien kunne nyte våre deilige pizzaer sammen. Det er alltid en glede å se familier samlet rundt bordet, fra de yngste til de eldste. Takk for at du delte opplevelsen din med oss! 🍕❤️

Anmeldt 25. januar 2024 via mobile enheter

Samlebånd - ikke hyggelig sted
Var der med venninne. Hadde bestilt bord. Tok lang tid før vi fikk servering. Maten kom raskt og var helt grei, ikke eksepsjonell. Trangt. Høyt støynivå. Men det verste var at vi ble kastet ut etter 1,5 time fordi vi bare hadde bestilt to øl/to vin til maten og hadde spist opp. Vi kunne sitte lenger hvis vi drakk mer. 1000 kroner og bare får være der 1,5 time er helt uakseptabelt. Styr unna!

Dato for besøk: januar 2024
Takk, Siddiselin

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dine erfaringer med oss. Det er leit å høre at opplevelsen ikke levde opp til forventningene, spesielt når det kommer til service og atmosfære. Vi ønsker at hver gjest skal føle seg velkommen og hjemme, og din tilbakemelding vil hjelpe oss til å forbedre oss. Vi håper du vil vurdere å ta kontakt med oss direkte, så vi kan få høre mer om opplevelsen din.

Anmeldt 9. oktober 2023

Leste på forhånd om denne restauranten, og bestilte bord i god tid. Det var lurt, for det var fullt hele tiden. Vi tok en øl nede siden vi var tidlig ute, så gikk vi opp og ble møtt av en hyggelig Italiensk dame. Lokalet er pent og gir en følelse av å komme inn på en restaurant i Italia. Man sitter ved store bord og kommer tett på fremmede, dette var på ingen måte problematisk. Servicen var god gjennom hele besøket, man får råd og hint om man ønsker det og det tar aldri lang tid å få oppmerksomheten til betjeningen. Maten og vinen var av beste sort, ingen tvil om at vi kommer tilbake, og ingen tvil om at dette stedet kan anbefales! Kos deg!

Dato for besøk: oktober 2023
Takk, Gamer l

Tusen takk for de varme ordene! Vi er glade for å høre at du følte deg hjemme i vårt lokale, og at vår italienske atmosfære traff den rette tonen for deg. Det er alltid en glede å dele god mat og vin med venner, både gamle og nye. Vi ser frem til å ønske deg velkommen tilbake igjen snart! 🍷✨

Anmeldt 7. august 2023

Beste pizzaen i byen for min del. Det er også litt gøyalt med disse langbordene som man deler med andre (ikke ironi). Jeg ville dog kanskje unngått langbord hvis jeg var på første date. Det er innsyn til pizzaovnen på kjøkkenet, det er litt kult. Har hatt flaks og fått bord hver gang jeg har dratt dit, men det har stort sett vært til lunsj eller rett etter jobb. Travle servitører men det bidrar jo bare til den italienske opplevelsen. 🍕🇮🇹👌

Dato for besøk: august 2023
Takk, Eirik T

Reisende som så på Girotondo, så også på

Har du vært i Girotondo? Del dine erfaringer!