Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Smakløst”

Jose's Cafe & Quesadilla bar
Vurdert som nr. 1 279 av 1 592 Restauranter i Oslo
Prisklasse: USD 4 - USD 42
Restaurantdetaljer
Anmeldt 27. januar 2019

Bestilte via foodora, 7 tacoer og en nachos. (Kylling og Pulled Pork)

Det eneste som smakte godt her var chipsen i nachosen, kjøttet i alle rettene smakte lite og den smaken man i det hele tatt merket, var rar.

Kjedelig, tamt og "soggy" beskriver denne opplevelsen.

Annbefales ikke.

Dato for besøk: januar 2019
    • Verdi
    • Mat
1  Takk, Overnes
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (35)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2024 av 35 anmeldelser

Anmeldt 29. oktober 2018 via mobile enheter

Vi var sjessen på en god lunsj og oppdaget Jose's innbydende inngangsparti.
Intimt, "trangt" og overraskende koselig!
Jeg bestilte Nachos med biff og min venn bestilte en Quesadilla med biff.
Lekkert og smakfullt, ja så godt at min venn bestillte en akkurat lik Quesadilla en gang til.
Hyggelig betjening og god service med personlig oppfølging underveis!
Dette frister absolutt til gjentagelse!

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, 52Drugis
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. oktober 2018 via mobile enheter

Bestilte via foodora, tacos, quesedillas og ensalada.. en av de bedre meksikanske jeg har smakt her i Oslo, absolutt ikke langt unna det de serverer i Mexico, ingen texmex her nei:):):)

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, marjoleinu
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. juli 2018 via mobile enheter

Var her med venner en søndags formiddag. Bestilte vegetar-tacos som er veganske.

Kjapp levering av mat, mye smak i og koselig betjening.

Kjekt sted til en kjapp middag/lunch.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, solskipnes
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. juli 2018 via mobile enheter

Fin uteservering. Ikke så veldig stor meny, noen vegetar valg men ikke så mye. Fant vegansk taco.
Spiste vegetar quesedilla. Den var god. Stedet var som forventet uten å hverken skuffe eller imponere.

Dato for besøk: juli 2018
1  Takk, hannelbe
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Jose's Cafe & Quesadilla bar, så også på

 

Har du vært i Jose's Cafe & Quesadilla bar? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din