Fantastisk gode supper. Eneste som trekker litt ned er at de nesten alltid er utsolgt for de beste suppene.
Veldig koselig sted og med god mat! Maten kom veldig raskt og det var veldig god service! Atmosfæren var kjempegod og restauranten kan anbefales
Helt fantastisk service, god cocktail og stemning!! Det søteste norsk-amerikanske paret som driver det og de kommer til å garantere for en spesiell kveld❤️
Veldig god mat! Anbefaller å kjøpe 3 babybowls for å prøve flere smaker! Veldig god stemning som fikk oss bort fra hverdagen og til feriemodus i USA☺. De har også mim favorittøl på tapp (kona big wave)👌
Kom tilfeldig over SF bread bowl etter en tur på Gimle Kino. Kult konsept, kjempegod mat og veldig hyggelig betjening. Må skryte ekstra av brødet, utrolig godt. Ferskt og fint selvom vi kom innom etter kl 21.