“Fortsatt fantastisk”
Anmeldelse av San Francisco Bread Bowl

San Francisco Bread Bowl
Anmeldt 3. august 2020 via mobile enheter

Nydelig restaurant med fantastisk service. Er ikke plassen du går i smoking og forventer at servitøren fyller på vannglasset hvermann du har tatt en slurk.
Dog nydelig mat servert berekraftig og miljøvennlig.

1  Takk, Stian H

Anmeldt 24. juli 2020 via mobile enheter

Vi var her for første gang, satt oppe på "hemsen". Koselig sted, betjening, greie priser og veldig god mat. Anbefaler Mac&cheese, med hvitløkssmør.

1  Takk, leneh33
Anmeldt 9. juli 2020 via mobile enheter

Veldig god og mye mat. Ble altfor mye for oss, da vi bestilte en normal hver. Vi angret oss for at vi ikke bestilte det som het "baby", da vi ikke klarte å spise halvparten av det vi bestilte engang. Maten var likevel utrolig god, kult konsept.

1  Takk, 252525m
Anmeldt 16. juni 2020 via mobile enheter

Masse gode drinker og mat, fikk prøve en med Monster Mango Loco. Supergod!!! Anbefaler stedet, også hyggelig å sitte ute.

1  Takk, jeanett h
Anmeldt 14. juni 2020 via mobile enheter

Vi var tilbake på restauranten på fredag og valgte Mac&Cheese og Indonesian Bowl. Helt nydelig mat og god service. Anbefales virkelig!

1  Takk, 721cathrinej

Reisende som så på San Francisco Bread Bowl, så også på

Har du vært i San Francisco Bread Bowl? Del dine erfaringer!