Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Et must!”
Anmeldelse av Oslo Raw

Oslo Raw
Vurdert som nr. 53 av 75 Smått og godt i Oslo
Restaurantdetaljer
Anmeldt 27. oktober 2018 via mobile enheter

Maten er like god som den er delikat anretta. Anbefaler «lunsj plate» der du får litt av kvart. Berekn tid til å stå i kø, det er verdt det!

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, 115kirstih
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (40)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1317 av 40 anmeldelser

Anmeldt 17. august 2018 via mobile enheter

Anbefaler lunch tallerkenen da du får litt av hvert og du blir god og mett. Det smaker kjempegodt og at det også er sunt er jo bare et stort pluss . Anbefales og jeg er der ofte.

Dato for besøk: august 2018
Takk, mortenn738
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 10. juli 2018 via mobile enheter

Veldig god salatlunch og veldig hyggelig og hjelpsomt personale. Ligger med inngang direkte fra Karl Johansgate. Vanvittig god raw cake, måtte bare ha enda et stykke til... :-)

Dato for besøk: juni 2018
Takk, Stallen R
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 24. april 2018 via mobile enheter

Dette er lykke! Sund og god mat for en sund og god kropp! Herlig lunsj med datter, trangt og koselig inne eller sitt ute i solen. Raw er rå!

Dato for besøk: april 2018
Takk, anette696
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Denne anmeldelsen ble oversatt fra Engelsk. Vis original
Anmeldt 21. mars 2018 via mobile enheter

Gikk her for en godbit, de hadde flott chai latte, chats te og rå (gluten, sukker, melkefrie) kaker. Brownies og mango kaken var begge fantastiske! Ble veldig mett på en søndag. Jeg kommer til å ta turen igjen, selv om jeg syns prisene var litt for stive; Betalte 193 kr for 2 små te og 2 små kaker. Også var det ingen toalett tilgjengelig.

Takk, SiscaO
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.Opprinnelig sendt inn på Engelsk på www.tripadvisor.com. Vis original

Reisende som så på Oslo Raw, så også på

 

Har du vært i Oslo Raw? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.