Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Dyre drinker med lite alkoholinnhold ”
Anmeldelse av Rebell

Rebell
Vurdert som nr. 1 241 av 1 595 Restauranter i Oslo
Restaurantdetaljer
Anmeldt 31. juli 2020 via mobile enheter

Bra lokal og sentralt beliggenhet på Løkka. Vi var en gjeng på 4 damer og vi ville prøve ut deres gode drinker. Det gjorde vi, vi drakk ca 5-7 drinker hver, god på smak men veldig lite alkohol i dem. Prisen lå på 124kr og det ble dyrt på pynte brus med lite alkohol, men igjen de var gode.

Høy støynivå inne. Vi koste oss men føler drinkene var ekstremt overpriset med tanke på hvor lite alkehol de inneholdt.

Første gang jeg har vart i så fin form dagen etter en tur på byen, men neppe den billigste. I etterkant så føler vi oss faktisk litt lurt. Frister ikke til en gjentagelse.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, anvck
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (15)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

37 av 15 anmeldelser

Anmeldt 22. januar 2020

Ikke noe å si på lokalet. Når jeg kom var det et fåtall gjester i lokalet. Å jeg jeg fant meg så ett bord. Regnet med at servitøren skulle legge turen bort til bordet. Men det skjedde ikke. Først når hun så att jeg var på vei mot baren kom hun mot meg.

Jeg bestilte en Coca Cola, men som de fleste plasser så har de kun Pepsi. Jeg bestilte så en Schnitzel til mat. Pepsi var så varm at isbitene smeltet fortere enn global oppvarming. Når maten til slutt kom så virket den veldig innbydende.

Men skuffelsen ble stor. Den var seig som en sko. Videre kan jeg ganske sikkert tro att denne snitzelen har blitt tatt rett ut av en fryser, tinet i mikrobølgeovn å så stekt. En forferdelig dårlig matopplevelse.

Så jeg avsluttet med en speke-tallerken. Denne var velsmakende. Men som tidlige så måtte jeg til baren å bestille. For hun som sto der var mer opptatt av mobiltelefonen sin.

Jeg føler nesten for gi de ansatte å eierne ett kurs i både kunde service. Å hvordan de får mer salg/økt omsetting i restauranten. For dette er dårlige greier dessverre.

Dato for besøk: januar 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
2  Takk, Harald_Gra
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. april 2019 via mobile enheter

En veldig fin og hyggelig Cafe -bar på grunnløkka. Personalet er veldig snilt og hele atmosfære er veldig greit. Prisene er typiske for dette området. Jeg virkelig elsker dekorasjonen!

Dato for besøk: april 2019
Takk, tasosk1992
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. januar 2019 via mobile enheter

Passer bra for en bøtte med is og Corona eller noen halvlitere. Neppe et sted å gå for å nippe til en Kir Royal. Men det skjønner man kanskje av navnet. Funker til sitt formål.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, Oivind_oivind
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. august 2018

Gikk innom en tirsdag kveld for å ta en øl sammen med en venn. Jeg bestilte to øl, og stilte et mindre spørsmål, men da viste det seg at vedkommende bak baren ikke snakka norsk (utover "to øl"). Jeg orka ikke å oversette, og sa bare "glem det". Da ble jeg skjelt ut og skreket til av den ansatte, hun kalte meg frekk og uforskamma fordi jeg snakka norsk (!) og nekta meg drikkevarene som jeg alt hadde betalt for. Etter en stund med dette ga hun meg til slutt pengene tilbake kontant fra kassa, og vi gikk. Er det virkelig sånn at det er forbudt å snakke norsk i lokalet?!? Isåfall får man sette opp et skilt eller noe om dette på utsida...

Dato for besøk: juli 2018
    • Verdi
    • Service
4  Takk, 837heidij
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Rebell, så også på

 

Har du vært i Rebell? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din