Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Kastet ut”
Anmeldelse av Rebell

Rebell
Vurdert som nr. 1 331 av 1 556 Restauranter i Oslo
Restaurantdetaljer
Anmeldt 4. september 2021

Vi ble kastet ut fordi vi ikke kjøpte nok alkohol. Kaptialsime og penger styrer verden styr unna.

5000kr må være nok..

Dato for besøk: september 2021
Takk, mohammedmU1782SD
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (15)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

26 av 15 anmeldelser

Anmeldt 16. november 2020

Min favorittrett "Flesk og Duppe" er nesten uten unntak helt perfekt. Her får du mye for pengene. Anbefales.

Dato for besøk: november 2020
1  Takk, sigmunds2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 31. juli 2020 via mobile enheter

Bra lokal og sentralt beliggenhet på Løkka. Vi var en gjeng på 4 damer og vi ville prøve ut deres gode drinker. Det gjorde vi, vi drakk ca 5-7 drinker hver, god på smak men veldig lite alkohol i dem. Prisen lå på 124kr og det ble dyrt på pynte brus med lite alkohol, men igjen de var gode.

Høy støynivå inne. Vi koste oss men føler drinkene var ekstremt overpriset med tanke på hvor lite alkehol de inneholdt.

Første gang jeg har vart i så fin form dagen etter en tur på byen, men neppe den billigste. I etterkant så føler vi oss faktisk litt lurt. Frister ikke til en gjentagelse.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, anvck
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 22. januar 2020

Ikke noe å si på lokalet. Når jeg kom var det et fåtall gjester i lokalet. Å jeg jeg fant meg så ett bord. Regnet med at servitøren skulle legge turen bort til bordet. Men det skjedde ikke. Først når hun så att jeg var på vei mot baren kom hun mot meg.

Jeg bestilte en Coca Cola, men som de fleste plasser så har de kun Pepsi. Jeg bestilte så en Schnitzel til mat. Pepsi var så varm at isbitene smeltet fortere enn global oppvarming. Når maten til slutt kom så virket den veldig innbydende.

Men skuffelsen ble stor. Den var seig som en sko. Videre kan jeg ganske sikkert tro att denne snitzelen har blitt tatt rett ut av en fryser, tinet i mikrobølgeovn å så stekt. En forferdelig dårlig matopplevelse.

Så jeg avsluttet med en speke-tallerken. Denne var velsmakende. Men som tidlige så måtte jeg til baren å bestille. For hun som sto der var mer opptatt av mobiltelefonen sin.

Jeg føler nesten for gi de ansatte å eierne ett kurs i både kunde service. Å hvordan de får mer salg/økt omsetting i restauranten. For dette er dårlige greier dessverre.

Dato for besøk: januar 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
2  Takk, Harald_Lever_Livet
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 16. april 2019 via mobile enheter

En veldig fin og hyggelig Cafe -bar på grunnløkka. Personalet er veldig snilt og hele atmosfære er veldig greit. Prisene er typiske for dette området. Jeg virkelig elsker dekorasjonen!

Dato for besøk: april 2019
Takk, tasosk1992
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Rebell, så også på

 

Har du vært i Rebell? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.