Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Den beste kinoen og kino-opplevelsen!

Vi kommer stadig tilbake hit! I dag var det noe problemer med visningen (aner ikke hva det var... les mer

Anmeldt 13. juli 2021
Climber13500227384
,
Kongsvinger, Norge
via mobile enheter
Nydelige lokaler, og veldig flott imax sal.

Var på ferie i Oslo og måtte slå i hel litt tid. Første intrykket av kiosken og lokalene var veldig... les mer

Anmeldt 20. august 2019
Lars Martin T
,
Bergen, Norge
Les alle 36 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
De mest populære turene og aktivitetene i og rundt Oslo
fra USD 46,68
Mer informasjon
fra USD 55,28
Mer informasjon
fra USD 42,43
Mer informasjon
fra USD 42,43
Mer informasjon
Anmeldelser (36)
Filtrer anmeldelser
36 resultater
Vurdering fra reisende
20
11
2
0
3
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Vurdering fra reisende
20
11
2
0
3
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
813 av 36 anmeldelser
Anmeldt 28. oktober 2018

Kiosken er dyrere enn konkurrenten, men selve kinoen var veldig bra og minnet meg om tidligere besøk på luksuskino i Delhi og andre steder i Asia. Flott teppe i gangene i 2.etasje som jeg lurer litt på om det vil overleve en norsk vinter! Vi kjøpte de beste setene, og da hadde vi veldig god plass og seter som kunne reguleres. Men det så ut som de vanlige setene var også veldig gode uten at vi prøvde dem. Kommer gjerne tilbake hit!

Dato for opplevelse: oktober 2018
Takk, Ingeborg56
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 13. august 2018 via mobile enheter

Imax’en skuffet ikke.
Litt for dyre billetter og alt for dyrt i kiosken.
Det teknisk var meget bra, både bilde og lyd var 100%

Dato for opplevelse: august 2018
Takk, helgeme
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 10. august 2018 via mobile enheter

Nydelig interiør, digg godtebutikk, og når VIP-plassene har regulerbare skinnseter og lyden - åh, lyden - bare er helt råååå, er jaggu alt duket for en herlig kinoopplevelse! Da vi attpåtil ble tilbudt tilgodelapp i form av et gavekort, siden to av fire billettter ikke ble benyttet grunnet sykdom, var det en gest vi virkelig setter pris på!! For en service - way to go!! Heretter blir det flere kinoturer på oss!

Dato for opplevelse: august 2018
Takk, vimsen2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 6. august 2018

Så Mission: Impossible Fallout på Imax Man venner seg for til det store bildet, men lyden slutter ikke å imponere. Utrolig bra fylde, ble ikke skjærende selv om det til tider var veldig høyt. Salen er stor og med gode seter. Litt vel kaldt når vi var der, men dette var på dagtid, med få gjester. Ellers et veldig fint lokale, stor kiosk og store åpne områder med sitteplasser. Kommer hit igjen ved neste Imax-film.

Dato for opplevelse: august 2018
Takk, stelnor
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 3. august 2018 via mobile enheter

Helt grei kino

Litt dyrt egentlig

Kiosken og baren kunne tilbudt annet en kun junk-mat. Det eneste sunne å kjøpe var vann. Ingenting annet og det innrømte betjeningen

Det var nettverk der. Hadde forventet at det enten var åpent eller koden sto ibilletten

Kinomessig grei opplevelse, men møtte ikke forventningene

Dato for opplevelse: august 2018
Takk, Harald A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser