Merker det er lenge siden jeg har vært på kino.

Reist langveisfra på helgetur med samboer. Tenkte vi at vi skulle på kino for litt hygge. Blir møtt... les mer

Anmeldt 26. februar 2024
Kim-André Svend... L
Stathelle, Norge
Vinaften

Vi besøkte stedet grunnet en vinaften. Dette fungerte fint, og alle var fornøyd. Vinen var av flere... les mer

Anmeldt 27. mars 2023
sveinenator
Spikkestad, Norge

Anmeldt 28. oktober 2018

Kiosken er dyrere enn konkurrenten, men selve kinoen var veldig bra og minnet meg om tidligere besøk på luksuskino i Delhi og andre steder i Asia. Flott teppe i gangene i 2.etasje som jeg lurer litt på om det vil overleve en norsk vinter! Vi kjøpte de beste setene, og da hadde vi veldig god plass og seter som kunne reguleres. Men det så ut som de vanlige setene var også veldig gode uten at vi prøvde dem. Kommer gjerne tilbake hit!

Dato for opplevelse: oktober 2018
Takk, Ingeborg56
Anmeldt 13. august 2018 via mobile enheter

Imax’en skuffet ikke.
Litt for dyre billetter og alt for dyrt i kiosken.
Det teknisk var meget bra, både bilde og lyd var 100% 👍

Takk, helgeme
Anmeldt 10. august 2018 via mobile enheter

Nydelig interiør, digg godtebutikk, og når VIP-plassene har regulerbare skinnseter og lyden - åh, lyden - bare er helt råååå, er jaggu alt duket for en herlig kinoopplevelse! Da vi attpåtil ble tilbudt tilgodelapp i form av et gavekort, siden to av fire billettter ikke ble benyttet grunnet sykdom, var det en gest vi virkelig setter pris på!! For en service - way to go!! Heretter blir det flere kinoturer på oss!

Takk, vimsen2018
Anmeldt 6. august 2018

Så Mission: Impossible Fallout på Imax Man venner seg for til det store bildet, men lyden slutter ikke å imponere. Utrolig bra fylde, ble ikke skjærende selv om det til tider var veldig høyt. Salen er stor og med gode seter. Litt vel kaldt når vi var der, men dette var på dagtid, med få gjester. Ellers et veldig fint lokale, stor kiosk og store åpne områder med sitteplasser. Kommer hit igjen ved neste Imax-film.

Takk, stelnor
Anmeldt 3. august 2018 via mobile enheter

Helt grei kino

Litt dyrt egentlig

Kiosken og baren kunne tilbudt annet en kun junk-mat. Det eneste sunne å kjøpe var vann. Ingenting annet og det innrømte betjeningen

Det var nettverk der. Hadde forventet at det enten var åpent eller koden sto ibilletten

Kinomessig grei opplevelse, men møtte ikke forventningene

Takk, Harald A