Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Skuffende! ”
Anmeldelse av Lektern

Lektern
Vurdert som nr. 1 250 av 1 601 Restauranter i Oslo
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Beskrivelse: Lekter'n er byens største uterestaurant og den best besøkte sommerserveringen. Stedet på Aker Brygge er ensbetydende med sol, sjø og leskende drikke. Her får du pils, reker, skalldyr, salat, pizza og hamburgere. Lekter'n Lounge Her kan man sole seg, slappe av og innta mat og drikke lett henslengt i en solseng eller i en myk sofa. På dagtid serverer serveres full Lekter'n-meny i tillegg til smoothies, shakes og annet friskt. Fredag og lørdag kveld girer Loungen over i DJ-modus og fest helt frem til kl. 03.00. Lekter'n featuring House of Sushi Den nye sushibaren på taket er et lite stykke Japan på Aker Brygge. Fantastiske råvarer, sauser og marinader - i samarbeid med noen av byens beste sushikokker.
Anmeldt 19. august 2020 via mobile enheter

Solskinn og flott beliggenhet men der stopper alle superlativene dessverre. Vi bestilte 3 ulike varmretter og alle tre satt skuffet igjen etterpå. Kyllingburger med dårlig kjøtt. Skulle visst være en filet men det var vel mer slikt kjøtt som jeg skjærer bort og kaster når jeg selv lager mat hjemme. Min mann spiste en slags roller med hummersalat. Høres så flott ut når en leser menyen men ikke ble han mett og ikke var det godt! Veldig trist opplevelse. Booket alt digitalt via mobilen og i den prosessen så fikk vi spørsmål om å gi tips. Merkelig opplegg. Tips før en i det hele tatt har fått verken maten eller service... Maten kom raskt men vi angrer på at vi la inn tips. Dette besøket fortjente ikke tips dessverre. Styr unna! Turistfelle!

Dato for besøk: august 2020
2  Takk, benttte
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Cathrineskovly, Marketing på Lektern, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. august 2020

Hei Benytte,

Beklager at du hadde en skuffende opplevelse hos oss, og at maten ikke falt i smak. Vi setter veldig pris på tilbakemeldingen din, og kommer absolutt til å ta dette med oss videre.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (391)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2226 av 391 anmeldelser

Anmeldt 10. august 2020 via mobile enheter

Helt Ok priser, uengasjerte servitører og mat som ikke sto til stil med prisen, kvaliteten var rett og slett for dårlig. Beliggenheten trekker opp.

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, TheAngryNorwegian
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Cathrineskovly, Marketing på Lektern, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. august 2020

Hei Odin,

Beklager at vi ikke har greid å leve opp til forventningene. Når det er sagt, så setter vi veldig pris på tilbakemeldingen din, slik at vi kan ta dette med oss videre og bli bedre. Så håper jeg vi ikke har skremt deg helt bort, og at du vil gi oss en ny sjanse til å vise at vi kan bedre enn så.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juli 2020 via mobile enheter

Greit, men ikke mer.

Vi var fire stykk som spiste middag her. Alt var helt greit. Maten ok, men ikke noe som frister til gjentagelse.

Servitørene var hyggelige og tilbød oss pledd siden det var kald norsk sommerferievær.

Det bør være andre alternativer å velge mellom, så vi kommer nok ikke tilbake hit.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, Vikersunding
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Cathrineskovly, Marketing på Lektern, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. august 2020

Hei Vikersundin,

Jeg beklager at vi ikke har greid å skape et bedre innrykk enn så. Når det er sagt, så setter vi veldig pris på tilbakemeldingen deres, sånn at vi kan ta dette med oss videre og bli bedre. Så håper jeg vi ikke har skremt dere helt vekk, og at dere vil gi oss en ny sjanse til å vise at vi kan gjøre bedre enn som så.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juni 2020 via mobile enheter

Venninnene mine dro på en kiosk i nærheten og da de kom tilbake slapp de ikke inn igjen til tross for at drikken deres stod igjen på bordet vi hadde.

Dato for besøk: juni 2020
1  Takk, josefinem91
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Cathrineskovly, Marketing på Lektern, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. august 2020

Hei Josefine,

Tusen takk for tilbakemeldingen din. Sånn skal det absolutt ikke være, og jeg beklager at dere måtte oppleve dette. Jeg håper dere vil gi oss en ny sjanse til å vise at vi kan bedre enn så.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. juni 2020 via mobile enheter

Ikke bruk penger på dette stedet. Det er det absolutt ikke verdt. Varm flaskeøl , ba om hvitvin og fikk to cl i glasset. Ikke såpe eller toalett papir på do. Lang tid å vente. Trenger nok å jobbe en del med rutinene. Ikke verdt pengene !!!!!!!!

Dato for besøk: juni 2020
1  Takk, lines542
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Cathrineskovly, Marketing på Lektern, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. august 2020

Hei Line,

Jeg beklager at vi absolutt ikke har greid å leve opp til våre egne standarer. Sånn skal det absolutt ikke være. Når det er sagt, så setter vi veldig pris på tilbakemeldingen deres sånn at vi kan jobbe for å bli bedre. Så håper jeg at du vil gi oss en ny sjanse til å vise at vi kan bedre enn så.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Lektern, så også på

 

Har du vært i Lektern? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din