Veldig god mat og bestilling med QR kode funker meget bra.
MEN hele opplevelsen er kjempedårlig på grunn av PSS-Vekterene. Innledningsvis stiller det seg en vekter rett ved bordet vårt og ser sur ut, og ser ut til å speide etter den minste ting han kan ta oss på. Det ble selvfølgelig konsumert en del alkohol, men ingen laget noe dårlig stemning og ingen var overstadig beruset, og smittevernstiltakene ble overholdt.
Videre hadde jeg kjøpt en flaske vin, og reiste meg for å fylle på ett glass til en kompis på samme bord. Da kom vekteren sporenstraks bort og tok tak i skuldra mi og sa «dette er siste gangen jeg ser deg reise deg, det er ikke din jobb å fylle andres glass».
Etter dette sto han å så strengt på meg resten av kvelden.
I 23- tiden var en i følget vårt litt vel bedugget, og jeg støtter vurderingen om at han hadde godt av å gå seg en tur. MEN måten han ble kastet ut på var helt uakseptabel. Han prøvde å ta telefonen sin for å få med seg tingene, og vekteren grep tak rundt håndleddet hans. Heldigvis så en annen vekter det og kom til unnsetning og de-eskalerte situasjonen igjen.
Kort oppsummert; kjempedårlig opplevelse på grunn av en vekter som står og speider etter å lage trøbbel….