“Hvilepause”
Anmeldelse av Lektern

Lektern
Vurdert som nr. 1 361 av 2 108 Restauranter i Oslo
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Beskrivelse: Lekter'n er byens største uterestaurant og den best besøkte sommerserveringen. Stedet på Aker Brygge er ensbetydende med sol, sjø og leskende drikke. Her får du pils, reker, skalldyr, salat, pizza og hamburgere. Lekter'n Lounge Her kan man sole seg, slappe av og innta mat og drikke lett henslengt i en solseng eller i en myk sofa. På dagtid serverer serveres full Lekter'n-meny i tillegg til smoothies, shakes og annet friskt. Fredag og lørdag kveld girer Loungen over i DJ-modus og fest helt frem til kl. 03.00. Lekter'n featuring House of Sushi Den nye sushibaren på taket er et lite stykke Japan på Aker Brygge. Fantastiske råvarer, sauser og marinader - i samarbeid med noen av byens beste sushikokker.
Anmeldt 2. juli 2023 via mobile enheter

I et hav av folk i byen, var vi så heldige å fikk raskt bord, men fikk også info at det kunne være lang ventetid da de hadde svært travelt og lite personell. Dette var meget bra å få informasjon om. :)
Vi ble sittende og bestille via app, drikkene kom raskt, men mat bestillingene kom etter ca 25-35 minutter. Vi hadde det ikke travelt, så det gikk meget fint.
Var en DJ som spilte musikk, men var meget ensformig musikk (party) når man la merke til musikken ble vi fort lei.

Dato for besøk: juli 2023
Takk, Martin H

Anmeldt 16. juni 2023

Styr unna hvis du skal spise der. Vi fikk salat som så ut som var kasta på tallerken, mangoen var fra hermetikk boks. Kyllingen var såvidt stekt. Mye vi skulle ha som manglet i salaten. Vi spiste noen få salatblader før vi fant ut at dette går ikke ann og spise. Servicen var heller ikke til og skryte av. Vi måtte bestille via app, noe som er helt fint, men jeg fant ikke vannet jeg skulle ha i appen, spurte en servitør, og eneste jeg fikk var»du må bestille i appen den ligger der» Fant vannet tilslutt i app, men fikk det aldri. Eneste som smakte godt var Ølen. Og beliggenheten er fin. Må bare si at det er MANGE klager her om både mat og service. Rart de ikke gjør noe med det til nå.

Dato for besøk: juni 2023
Takk, Susaaaaaaaaaaaa
Anmeldt 2. juni 2023

Forferdelig arrangement. Sikkerhetsvakter som siler ut folk de mener er for beruset til å komme inn, mens andre er så drita at de nesten krabber, men slippes rett inn. Tips: lei inn voksne seriøse vakter, ikke dritt-unger med markeringsbehov!

Dato for besøk: juni 2023
Takk, Kjell Magne S
Anmeldt 22. mai 2023

Vi var tre venninner som bestilte mat og drikke samtidig. To fikk retten sin samtidig, brukte god tid, men rakk å spise ferdig uten at siste rett dukket opp. Jeg fikk ikke maten min, selv om vi etterlyste maten hos tre forskjellige servitører. Den første svarte bare "it will come", uten å undersøke. Den andre var ikke interessert i å høre hva vi lurte på, avbrøt bare med å si at vi måtte henvende oss i baren. Den tredje skulle undersøke, men det så ikke ut som hun gjorde noe med saken. Tiden gikk og bordet ble ryddet. Vi tok igjen kontakt med den siste servitøren vi hadde snakket med, og sa at vi måtte videre og ønsket å få tilbake pengene. Hun hentet sjefen, som kom til bordet for å hjelpe oss. Hun var ikke tilstede i samtalen og spratt plutselig opp for å snakke med noen andre. Passerte oss en gang mens hun sa noe utydelig og forsvant. 15 min etter at sjefen dukket opp ved bordet første gang, gikk vi til baren for å få pengene igjen. Da ville de at jeg skulle betale for isteen min enda en gang, slik at de kunne refundere hele den opprinnelige bestillingen min (burde fått den isteen spandert som "plaster på såret", spør du meg). Da jeg etterspurte en bekreftelse på at at jeg skulle få pengene tilbake, fikk jeg en liten kvittering og "bare hyggelig" fra sjefen. Det var ikke én eneste som beklaget situasjonen.
Jeg ser det er flere som er misfornøyd med både service og mat. På tide at de tar tak?

Dato for besøk: mai 2023
1  Takk, KristineI7
Anmeldt 20. mai 2023 via mobile enheter

Ventet over 1 time på maten. Bestilte kaldrett så burde heller ikke ta så lang tid. Dårlig kundeservice og lite hjelp å få. Jucy ipaen smakte i det minste godt🙃

Dato for besøk: mai 2023
1  Takk, Lise T

Har du vært i Lektern? Del dine erfaringer!