Vi var tre venninner som bestilte mat og drikke samtidig. To fikk retten sin samtidig, brukte god tid, men rakk å spise ferdig uten at siste rett dukket opp. Jeg fikk ikke maten min, selv om vi etterlyste maten hos tre forskjellige servitører. Den første svarte bare "it will come", uten å undersøke. Den andre var ikke interessert i å høre hva vi lurte på, avbrøt bare med å si at vi måtte henvende oss i baren. Den tredje skulle undersøke, men det så ikke ut som hun gjorde noe med saken. Tiden gikk og bordet ble ryddet. Vi tok igjen kontakt med den siste servitøren vi hadde snakket med, og sa at vi måtte videre og ønsket å få tilbake pengene. Hun hentet sjefen, som kom til bordet for å hjelpe oss. Hun var ikke tilstede i samtalen og spratt plutselig opp for å snakke med noen andre. Passerte oss en gang mens hun sa noe utydelig og forsvant. 15 min etter at sjefen dukket opp ved bordet første gang, gikk vi til baren for å få pengene igjen. Da ville de at jeg skulle betale for isteen min enda en gang, slik at de kunne refundere hele den opprinnelige bestillingen min (burde fått den isteen spandert som "plaster på såret", spør du meg). Da jeg etterspurte en bekreftelse på at at jeg skulle få pengene tilbake, fikk jeg en liten kvittering og "bare hyggelig" fra sjefen. Det var ikke én eneste som beklaget situasjonen.
Jeg ser det er flere som er misfornøyd med både service og mat. På tide at de tar tak?