På en såpass fin restaurant forventer man god service og god mat. Vi er rimelig reisevant, spiser gjerne ute, og kjenner godt til hvordan ulike typer kjøtt gir ulike grader av fett, trevler og mørhet.
Vår opplevelse på Cru startet fint! Vi valgte torsk og entrecôte, og servitøren anbefalte vin som passet til begge. Flott. Torsken var nydelig! Smakfull, passe saltet, perfekt varmebehandlet, tilbehør som forsterket den milde torskesmaken.
Kjøttet smakte godt. Men måtte tygges. Mye. Så mye at hver bit endte med en trevl eller fettklump som måtte legges igjen på servietten. Da vi sa fra om dette, forklarte servitøren at det er helt vanlig at entrecôte er trevlete. Det er vel en sannhet med modifikasjoner. Selvsagt er entrecôte av en annen kvalitet enn indrefilet. Men Cru kan umulig si seg tilfreds med å servere utyggelig kjøtt? Etter en belærende oppramsing forskjellen mellom ulike kjøttsykker, oppnådde servitøren at vi følte oss både dumme og kravstore da han tilbød oss et nytt stykke. Etter 40 minutter kom det nye stykket som smakte godt og var av en helt annen kvalitet. Og det ga vi tydelig uttrykk for. Vi fikk høre at de nå hadde funnet et spesielt fint stykke uten trevler. Heldige oss!
Vi koste oss med vinen, nøt middagen og ba om regningen som satte spikeren i kista for vårt forhold til Cru. De hadde PLUSSET på 150 kroner fordi vi fikk nytt kjøtt! Vi hadde vel regnet med, dersom regningen skulle endres i noen retning, at vi kanskje ville fått et glass på huset, men neida. Igjen ble vi møtt med en belærende servitør som repeterte de ugunstige sidene ved kjøttstykket som de altså selv tilbyr. Vi hadde forventet at en restaurant med Michelin-anbefaling yter vesentlig bedre service.