Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Helt ok. ”
Anmeldelse av CRU Vinbar

CRU Vinbar
Vurdert som nr. 93 av 1 600 Restauranter i Oslo
Prisklasse: USD 8 - USD 98
Kjøkken: Fransk, Norsk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Spesielle anledninger, Romantisk, Forretningsmøter
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Beskrivelse: På Cru er det kombinasjonen av mat og vin som er i fokus. Det kreative kjøkkenet fokuserer på bruk av norske råvarer, og restaurantens 3-, 5- og 7-retters menyer skiftes ofte. Cru har et av Oslos største vinkart, med viner i alle prisklasser.
Anmeldt 8. august 2020 via mobile enheter

Helt greit altså men ikke mer enn det. Hadde nok litt for store forhåpninger og det skal jeg slutte med.
5 retter og kun to av dem var noe å rope hurra for. Det var lite folk og jeg skjønner grunnen nå.

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, MariaH1706
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (226)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

59 av 226 anmeldelser

Anmeldt 8. mars 2020

Fantastisk service og nydelig mat. Her har vi vært mange ganger, og vi kommer snart tilbake:) Prøv kreps Benedict

Dato for besøk: mars 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, elisabethf617
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. februar 2020

Her er det "set menu" som gjelder, og vi valgte den 4 retters menyen med en tilleggsrett. Veldig godt utvalg av vin på glass. Serviceminded personale med god fagkunnskap. Maten er spennende og kreativt laget med nydelige smaker. Mange flotte detaljer som veldig godt brød med pisket smør, torsketunge og hjemmelaget karamell som man får "attåt" og tøyservietter gjorde dette til en veldig fin kveld som vi vil huske lenge!

Dato for besøk: februar 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Ingeborg56
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. februar 2020 via mobile enheter

Hyggelig lokale. Var ikke klar over at det var set-meny, og er ikke så glad i det. Profesjonell, men sjarmløst personale. Presenterte hver rett, men var deretter borte. Ok mat. Alt for dyr vin, og blir provosert av ett slikt prisnivå

Dato for besøk: februar 2020
2  Takk, susannek621
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. februar 2020 via mobile enheter

Besøk en sen lørdagskveld. 7 personer fikk plass. Nydelig mat og vin. Særdeles hyggelig betjening. God kunnskap om vin.

Dato for besøk: februar 2020
2  Takk, 337kjellb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på CRU Vinbar, så også på

 

Har du vært i CRU Vinbar? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din