Mye god øl og flott utsikt mot Oslo by. Greit med folk om kvelden. Flinke bartendere som kan jobben sin.
Hei Ole_selvaag,
tusen takk for din fantastiske tilbakemelding! Her kommer et litt sent svar fra oss, men bedre sent enn aldri. :) Det gleder oss å høre at du var så fornøyd med ditt besøk hos oss! Håper vi får gleden av å ønske deg velkommen igjen.
Vennlig hilsen
Ina, Quality Hotel 33
Kjempekoselig, god utsikt, god mat, god service og ikke minst - fornuftige priser
Hva mer kan man ønske seg ved et restaurant besk med sine venner.
For en service! Helt unik..
Og en fantastisk utsikt.
Masse kunnskaper om drikkevarer, gode drinker.
Litt mangel på smaken på maten.. Det må nok jobbes litt med.. Har spist 7 måltider der..
Jeg spiste kjøkkensjefens hjemmelagde burger med cheddar, bacon og trøffelmajones. En flott anretning men på smak falt den igjennom. Smaken av trøffel var nesten fraværende og burgeren hadde hatt godt av et dryss med salt. Mye venting i baren, men gode drinker når servitørene dukket opp.
I 9. Etasje med flott utsikt, nøt vi (6 personer) en 7-retters med tilhørende vinpakke. Det var rett og slett en opplevelse. Nydelig sammensatte retter og spesialtilpassede viner til. En gourmetopplevelse. Meget hyggelig, god og personlig service. Åpent kjøkken gir også en spesiell stemning.
Det er også en liten men hyggelig bar i 9. Etg, med tilhørende lounge.
Spiser gjerne der igjen!