“Anbefales”

Kjøkken: Norsk, Internasjonalt, Bar
God for: Barscene
Middagsalternativer: Middag
Anmeldt 8. september 2020

Vi feiret bryllupsdag og spiste en deilig middag på Top Floor Bar & Restaurant. Alt var perfekt. Vi kommer ikke til å glemme hovedretten så lett. Ett stort stykke kveite med deilige grønnsaker og poteter til smakte himmelsk. Vår svenske servitør gjorde at kvelden ble helt perfekt. Vi kommer mere enn gjerne igjen. Utsikten var også upåklagelig.

Dato for besøk: september 2020
1  Takk, trondv829

Anmeldt 12. juli 2019 via mobile enheter

Maten her var ikke særlig god. Vi bestilte fra en «sommermeny» der utvalgene i utgangspunktet hørtes gode ut. Vi var 4 stykker som bestilte 4 forskjellige retter og ingen var fornøyd . I tillegg spurte jeg servitøren om hva den ene retten var, svaret jeg fikk var « vet ikke, det er en ny meny» ....
Veldig synd med kvaliteten på maten når restauranten i seg selv er så fin.

Dato for besøk: juli 2019
Takk, jonnymolvik
QualityHotel-Ina, Marketing & Communications Coordinator på Top Floor Bar & Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. juli 2019

Hei jonnymolvik! Tusen takk for din tilbakemelding! Det er utrolig leit å høre at maten dere mottok ikke falt i smak. Vi jobber stadig for å forbedre oss, ved å utvikle menyen og servicen vi gir våre gjester. Vi vil gjennomgå våre rutiner for kvalitetssikring ytterligere så vi kan sørge for at alle får smake de deilige rettene kokkene vanligvis lager.

I slutten av august lanserer vi vår nye høstmeny, og håper vi får gleden av å ønske deg hjertelig velkommen igjen!

Ina, Marketing & Communications Coordinator
Quality Hotel 33

Anmeldt 17. mai 2019 via mobile enheter

Det var godt, men ble ikke spesielt imponert desverre. Synes også det kunne vært noe mer på tallerkenen. Hyggelig personale

Dato for besøk: mai 2019
1  Takk, paalmartino
QualityHotel-Ina, Marketing & Communications Coordinator på Top Floor Bar & Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. mai 2019

Hei Pål Martin O!

Tusen takk for din tilbakemelding, det gleder oss å høre at maten (og personalet) falt i smak! Vi jobber stadig for å bli bedre, og jobber nå med å utvikle vår nye sommermeny. Vi vil ta din tilbakemelding til vurdering når vi setter opp de nye rettene. Tusen takk for at du hjelper oss med å bli bedre, vi håper vi imponerer deg neste gang!

Ina Knutsen
Quality Hotel 33
Marketing & Communications Coordinator

Anmeldt 19. november 2018

Mye god øl og flott utsikt mot Oslo by. Greit med folk om kvelden. Flinke bartendere som kan jobben sin.

Dato for besøk: november 2018
Takk, Ole_selvaag
QualityHotel-Ina, Marketing & Communications Coordinator på Top Floor Bar & Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. april 2019

Hei Ole_selvaag,

tusen takk for din fantastiske tilbakemelding! Her kommer et litt sent svar fra oss, men bedre sent enn aldri. :) Det gleder oss å høre at du var så fornøyd med ditt besøk hos oss! Håper vi får gleden av å ønske deg velkommen igjen.

Ina, Quality Hotel 33

Anmeldt 19. juni 2018

Kjempekoselig, god utsikt, god mat, god service og ikke minst - fornuftige priser
Hva mer kan man ønske seg ved et restaurant besk med sine venner.

Dato for besøk: august 2017
Takk, RoyE418

Reisende som så på Top Floor Bar & Restaurant, så også på

Har du vært i Top Floor Bar & Restaurant? Del dine erfaringer!