“bra mat til fin pris”
Anmeldelse av Zawai Briskeby

Zawai Briskeby
Vurdert som nr. 85 av 1 580 Restauranter i Oslo
Prisklasse: USD 10 - USD 14
Beskrivelse: Poke er en hawaiisk rett bestående av marinert rå fisk, kappet i terninger, blandet med ferske frukter og grønnsaker over en fyllende base. Hos oss kan du velge mellom baser som ris, fullkornsris eller bare salat. Poke kalles også for «surfers sashimi» etter populariteten blant surfere på Hawaii. Vi har valgt å gi kunden mulighet til komponere sin egen variant ved å velge fritt blant våre ferske utvalg av proteiner, frukt, grønt, toppinger, dressinger og baser. På denne måten gjør vi det enklere for folk å tilpasse sin rett etter behov. Vi har også et utvalg av favoritter du kan velge mellom dersom du vil ha maten kjapt. Fast food skal ikke trenge å være junkfood.
Anmeldt 28. januar 2019

Tipp Topp mat! Nå har jeg vært på denne restauranten 5 ganger og det er blitt en av mine favoritt restauranter i Oslo!

Dato for besøk: januar 2019
Takk, ktdlol

Anmeldt 16. januar 2019 via mobile enheter

Var innom restauranten for noen uker tilbake og fikk servert veldig god mat. Det var poke på menyen, samt noe spesielt godt importert øl. Slo også av en hyggelig prat med personalet. Helt klart verdt turen!

Dato for besøk: januar 2019
Takk, 184henrik_
Anmeldt 12. desember 2018 via mobile enheter

Rask middag på meg i dag. Leste om stedet på TripAdvisor og det passet meg perfekt. En god opsjon varm ris, salater og fisk med eksotiske smaker. Anbefales.

Dato for besøk: desember 2018
Takk, Cramdahl
Anmeldt 25. august 2018

Overraskende godt i forhold til pris. Friske råvarer og gode sauser. Servicen var upåklagelig. Perfekt sted for et raskt måltid.

Dato for besøk: august 2018
Takk, janbanan2018
Anmeldt 8. august 2018

Utrolig god mat, som kun tar noen få minutter å få servert. Good value for money, da du får en stor bowl til kun 129,- som gjør deg mer enn mett. Trivelige og hjelpsomme ansatte og et hyggelig lokale. Ekstra pluss i boken for at de har en helt vegansk bowl! Vil absolutt dra hit flere ganger.

Dato for besøk: august 2018
Takk, 387martinef

Reisende som så på Zawai Briskeby, så også på

Oslo, Østlandet
Oslo, Østlandet

Har du vært i Zawai Briskeby? Del dine erfaringer!