Prisklasse: USD 9 - USD 14
Beskrivelse: Poke er en hawaiisk rett bestående av marinert rå fisk, kappet i terninger, blandet med ferske frukter og grønnsaker over en fyllende base. Hos oss kan du velge mellom baser som ris, fullkornsris eller bare salat. Poke kalles også for «surfers sashimi» etter populariteten blant surfere på Hawaii. Vi har valgt å gi kunden mulighet til komponere sin egen variant ved å velge fritt blant våre ferske utvalg av proteiner, frukt, grønt, toppinger, dressinger og baser. På denne måten gjør vi det enklere for folk å tilpasse sin rett etter behov. Vi har også et utvalg av favoritter du kan velge mellom dersom du vil ha maten kjapt. Fast food skal ikke trenge å være junkfood.