Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Skuffa!!! ( Restauranten på Storo)”

Johnny Rockets - Storgata
Vurdert som nr. 37 av 75 Smått og godt i Oslo
Restaurantdetaljer
Anmeldt 13. desember 2018 via mobile enheter

Etter og hørt om denne restauranten og lest godt om den, tenkte vi at vi spiser der før vi skulle på kino.

Betjeningen var smilende med god service, maten var en kjempe skuff!!

Vi bestilte kyllingvinger til forrett og burgere til hovedrett
Litt skuffene var det jo da at burgeren kom før forretten,

Kyllingvingene her var en skikkelig skuffende, de var så tørre, tror aldri jeg har fått servert noe så trist, ferdig stekte vinger som varmer opp i frityr, uten noe krydder.knusktørt!!!

Burgeren var liten og tørr, den var blitt tørstekt og hadde virkelig ikke noe smak den heller, litt salat tomat og løk var slengt på toppen.her er Mac Donalds et like godt og svært mye billigere valg om du vil ha burger.

Det eneste du skal oppsøke stede for slik jeg opplevde det, er for og drikke milkshake, denne var aldeles fantastisk! Men det var jo ikke derfor vi var der.

Dato for besøk: desember 2018
2  Takk, levl123
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
jek1313, Owner på Johnny Rockets - Storgata, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. april 2020

Heisann. Dette var veldig trist å høre!
Våre rocket vings kommer i en red hot sauce med en valgfri dressing på siden, men vi opplever iblant at noen gjester ikke ønsker red hot saucen på vingene, og serverer den da plain. Jeg anbefaler disse vingene med red hot sauce på, med ranch eller chipotle ranch som dressing, da er de virkelig gode!
Burgerne våre kommer fra Strøm-Larsen og er alltid ferske. Vi steker de på et fastsatt program, som gjør at alle burgere stekes like lenge, og oppnår korrekt varmegrad. Det er godt mulig at det har skjedd en feil her, hvor maten deres har blitt stekt for lenge. Størrelsen derimot, kan du alltid bestemme selv. De kommer i 130gram, men du kan oppgradere til 180gram om ønskelig. Også dobbel/trippel burger er mulig om du ønsker en stor burger.
Det var flott å høre at du likte milkshaken vår, den er vi meget stolt av. Vi ønsker gjerne besøk av dere igjen, slik at dere kan få en bedre opplevelse. Send meg gjerne en mail på jek@johnnyrockets. Hører fra deg!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldelser (114)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

3842 av 114 anmeldelser

Anmeldt 11. desember 2018

Spiste her med en kollega - og milkshaken anbefales. Maten er helt grei.
God service og enkle lokaler.

Dato for besøk: november 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, OJB
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
jek1313, Owner på Johnny Rockets - Storgata, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. april 2020

Hei. Takk for tilbakemelding. Jeg lurer veldig på hva vi kan gjøre for å fortjene en 4'er eller 5'er i dine øyne? Gi meg gjerne tilbakemelding. Jeg håper du har hatt muligheten til å teste oss igjen siden dette, og at du synes vi er bedre enn såpass. Hvis ikke er du alltids velkommen nå! :)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. november 2018 via mobile enheter

Helt smakløse fries. Smakløs ost. En chili som smakte massprodusert, frossent og siden oppvarmet. Til og med burgeren var smakløs, men den såg pen ut i forskjell fra chili cheese friesen. Skjønner ikke hvordan man kan misslykes så mye med en burger og fries.

Milkshaken var god. Personalet var meget hyggelige. Maten kommer jeg ikke spise igjen.

Dato for besøk: november 2018
3  Takk, Mikael P
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
jek1313, Owner på Johnny Rockets - Storgata, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. april 2020

Hei, Mikael.
Så trist at du mener vi kun fortjener 1 stjerne. Vi jobber konstant med å forbedre oss, og mener at vi leverer mat og service mye bedre enn som så. Chili cheese fries er en amerikansk favoritt som består av fries, hjemmelaget ostesaus, en allmeat chiligryte basert på kjøtt, mer ost, toppet med rå løk. Vi lager mat og tilbehør ferskt hver dag, og det skal gi en flott, amerikansk matopplevelse. Det er trist at dere ikke opplevde dette, og vi ønsker veldig gjerne at du besøker oss igjen, slik at du kan få en ordentlig Johnny Rockets-opplevelse. Send meg gjerne en mail på jek@johnnyrockets.no med utdypende informasjon om besøket og hva du skulle ønske var annerledes. Hører fra deg!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. oktober 2018 via mobile enheter

Familie på 4 som bestilte 3 Philly steak - nydelig (også dippen til fries) litt mindre enn i USA, men like god. Burger’n var digg med bedre kjøtt enn i andre tilsvarende kjeder.

Milkshakene var meget bra selv om de ble servert med 6 minutters mellomrom.

Håper de skjønner konseptet med refill bedre neste gang, men for en nystartet bedrift vil det alltid være småplukk. God opplevelse til tross for lang kø.

Vi kommer tilbake ved neste Oslo besøk

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, kent m w
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
jek1313, Owner på Johnny Rockets - Storgata, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. april 2020

Tusen takk for anmeldelsen! Vi har dessverre ikke refill i våre restauranter. Velkommen tilbake :)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. oktober 2018 via mobile enheter

Super betjening og kjempe service. God mat og drikke. God stemning og bra musikk.kan virkelig anbefales.

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, Vanja K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
jek1313, Owner på Johnny Rockets - Storgata, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. april 2020

Tusen takk for din anbefaling, det settes stor pris på! :)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Johnny Rockets - Storgata, så også på

 
Oslo, Østlandet
 

Har du vært i Johnny Rockets - Storgata? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.