Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Suveren mat og kaffe til en billig penge!”
Anmeldelse av Il caffe

Il caffe
Vurdert som nr. 422 av 1 593 Restauranter i Oslo
Prisklasse: USD 10 - USD 17
Beskrivelse: Il Caffe serverer rustikk italiensk mat i en lun og hjemmekoselig atmosfære. Kaféen åpnet nylig dørene i populære Thorvald Meyers gate på Grünerløkka. Il Caffe er ikke en del av et kjedekonsept, men en selvstendig café med en meny inspirert av italienske kokebøker som har gått i arv i generasjoner. Med ferske råvarer blir maten enda et hakk bedre.
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Il Caffe serverer rustikk italiensk mat i en lun og hjemmekoselig atmosfære. Kaféen åpnet nylig dørene i populære Thorvald Meyers gate på Grünerløkka. Il Caffe er ikke en del av et kjedekonsept, men en selvstendig café med en meny inspirert av italienske kokebøker som har gått i arv i generasjoner. Med ferske råvarer blir maten enda et hakk bedre.
Anmeldt 4. august 2020

Fantastisk mat, god kaffe og meget imøtekommende betjening. En følelse av autentisk 'Italian' street cafe, kun et steinkast fra andre, mer kjente og dyrere kaffekjeder som ikke er i nærheten av å levere nivået på mat/kaffe som denne lille diamanten av en fortauskafe klarer! Tar turen hit er det eneste det er å si!

Dato for besøk: august 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, ChristianK3504
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (18)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

37 av 18 anmeldelser

Anmeldt 10. juli 2020 via mobile enheter

Utrolig god kaffe og kaffebønner. Nydelig mat laget på kun gode råvarer, superkoselig betjening og overraskende rimelig til så høy kvalitet.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, nordicfairy
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. februar 2020 via mobile enheter

Fantatisk atmosfære, flott sitteplasser med utsikt, deilig og stor frokost for en rimelig pene (ca140kr) for focaccia, grønnsaker, italiensk omelett, valgfri juice (to typer), valgfri kaffe - som smaker nydelig! Tusen takk for en fin frokost opplevelse❤️

Dato for besøk: februar 2020
Takk, 723camillar
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. januar 2020 via mobile enheter

Veldig koselig sted, med kjempegod service og god mat! Anbefales på det sterkeste Her kan du spise frokost, lunsj, middag eller dessert

Dato for besøk: januar 2020
Takk, Beacsku
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Denne anmeldelsen ble oversatt fra Engelsk. Vis original
Anmeldt 7. juli 2019

Fabelaktig kaffe servert av meget vennlig, smilende og hjelpsomt personale, og dessertene er til å dø for - strålende

Takk, oscarpN5017KL
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.Opprinnelig sendt inn på Engelsk på www.tripadvisor.ie. Vis original

Reisende som så på Il caffe, så også på

 

Har du vært i Il caffe? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din