Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Herlig oase i byen”
Anmeldelse av Handslag

Handslag
Vurdert som nr. 730 av 1 552 Restauranter i Oslo
Restaurantdetaljer
Anmeldt 19. august 2021

På Håndslag får du mye forskjellig øl fra små bryggerier i tillegg til de store og finner servitørere som kan masse om produktene de selger. Spør gjerne om en anbefaling. De kan sakene sine og har gjerne en morsom kommentar eller to på lager :-) Stedet har også et greit utvalg av drinker og vin.
I bakgården har de en perle midt i byen. Bestill gjerne bord. Noe høy musikk til tider men ellers en fantastisk god stemning. Pizzaen anbefales også.

Dato for besøk: juli 2021
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, meretheb2016
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (17)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

37 av 17 anmeldelser

Anmeldt 16. juli 2021 via mobile enheter

Fin bakgård og fin atmosfære. Hipt og kult. Nært det meste.. selv glattcella haha.. prøvde ikke pizzaen men det sies at det skal være det beste..

Dato for besøk: juni 2021
2  Takk, ollorentzen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 26. juni 2021

Hyggelig sted med en veldig koselig bakgård. Dog har stedet forbedringspotensiale. Veldig høy og slitsom musikk hele kvelden og servitører som ikke alltid klarte å høre hva man bestilte og derfor kom med feil bestilling til bordet. Det tok også veldig lang tid fra man bestilte til man fikk både mat og drikke. Det hadde vært helt klart bedre om man kunne bestilt selv gjennom qr-kode. Også veldig frustrerende at man må betale ett felles beløp når man skal gå. Det blir fort litt kaotisk når man er en større gruppe.

Dato for besøk: juni 2021
Takk, Liba4
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 21. september 2019 via mobile enheter

For en bakgård! Gå dit! Avslappet atmosfære med god service i baren, dritkul bakgård. Småretter som er gode, mye godt drikke.

Dato for besøk: september 2019
Takk, April-Elin
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 12. september 2018 via mobile enheter

Veldig trivelig plass med røft interiør,men samtidig god atmosfære. Vi bestilte spekeplanke og fikk anbefalt drikke som passet til av bartenderen. Servicen var veldig bra,kommer definitivt tilbake.

Dato for besøk: september 2018
Takk, erribb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Handslag, så også på

 

Har du vært i Handslag? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.