Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Dårlig service etterfulgt av dårlig mat!”
Anmeldelse av Handslag

Handslag
Vurdert som nr. 736 av 1 553 Restauranter i Oslo
Restaurantdetaljer
Anmeldt 31. august 2021

Jeg og noen venninner skulle ut å spise lunsj. Da vi ankom møtte vi ingen servitør og visste ikke helt hvor vi skulle gjøre av oss. Tilslutt fikk vi et bord, og det tok lang tid før vi fikk bestilt og fikk maten vår. Da vi endelig fikk maten vår ble jeg meget skuffet. Jeg anbefaler på det sterkeste å ikke bestille cinnamon Crunch toast!! Jeg fikk tre tørre skalker med litt smør og sukker på. Alt var bare veldig tørt og da jeg klaget fikk jeg ikke noe som helst vennlig respons. Her drar jeg aldri igjen, og kommer ikke til å anbefale plassen.

Dato for besøk: august 2021
Takk, Hannah_19320000
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (17)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

26 av 17 anmeldelser

Anmeldt 19. august 2021

På Håndslag får du mye forskjellig øl fra små bryggerier i tillegg til de store og finner servitørere som kan masse om produktene de selger. Spør gjerne om en anbefaling. De kan sakene sine og har gjerne en morsom kommentar eller to på lager :-) Stedet har også et greit utvalg av drinker og vin.
I bakgården har de en perle midt i byen. Bestill gjerne bord. Noe høy musikk til tider men ellers en fantastisk god stemning. Pizzaen anbefales også.

Dato for besøk: juli 2021
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, meretheb2016
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 16. juli 2021 via mobile enheter

Fin bakgård og fin atmosfære. Hipt og kult. Nært det meste.. selv glattcella haha.. prøvde ikke pizzaen men det sies at det skal være det beste..

Dato for besøk: juni 2021
2  Takk, ollorentzen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 26. juni 2021

Hyggelig sted med en veldig koselig bakgård. Dog har stedet forbedringspotensiale. Veldig høy og slitsom musikk hele kvelden og servitører som ikke alltid klarte å høre hva man bestilte og derfor kom med feil bestilling til bordet. Det tok også veldig lang tid fra man bestilte til man fikk både mat og drikke. Det hadde vært helt klart bedre om man kunne bestilt selv gjennom qr-kode. Også veldig frustrerende at man må betale ett felles beløp når man skal gå. Det blir fort litt kaotisk når man er en større gruppe.

Dato for besøk: juni 2021
Takk, Liba4
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 21. september 2019 via mobile enheter

For en bakgård! Gå dit! Avslappet atmosfære med god service i baren, dritkul bakgård. Småretter som er gode, mye godt drikke.

Dato for besøk: september 2019
Takk, April-Elin
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Handslag, så også på

 

Har du vært i Handslag? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.