Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Wow”
Anmeldelse av Gunnars Generasjonsbar

Gunnars Generasjonsbar
Vurdert som nr. 600 av 1 593 Restauranter i Oslo
Restaurantdetaljer
Anmeldt 4. november 2018 via mobile enheter

Dette var en høydare ! Gikk for en Eggs Benedicte , som leverte på toppnivå. Med hyggelig omgivelser og en hyggelig kelner som både var kjapp og responsiv, så krever jeg ikke mer.
En pussighet er at de ikke kan by på en espresso, men det er det tett av i byen.

Dato for besøk: november 2018
Takk, 50JensP
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (48)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1721 av 48 anmeldelser

Anmeldt 20. oktober 2018 via mobile enheter

Vi var en liten gjeng å spiste middag. Nydelig mat, med morsomme retter. God vin.
Atmosfæren var også topp. De spilte deilig gammel rock over høyttalerne!
Helt topp kombinasjon - jeg kommer tilbake!

Dato for besøk: oktober 2018
1  Takk, annelisel661
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. september 2018 via mobile enheter

Vi besøkte stedet tidligere i sommer. Vi satt oss i bakgården, men det kom aldri noen servitør. Når jeg gikk inn å si fra fikk jeg kjeft for at vi hadde gått rett inn i bakgården og ikke gjennom lokalet. Hvordan skal man gjette at det ikke er greit..
Så bestilt vi mat og drikke. Den ene retten kom aldri. Det kom ingen servitør ut igjen så etter 15 min måtte jeg gå inn igjen for å si fra. Når retten endelig kom var det noe annet enn det som stod på menyen. Sa fra igjen og fikk beskjed om at retten var endret. Det fikk vi ingen beskjed om. Og ingen beklagelse heller. Maten og vinen var god. Likte lokalet og bakgården godt, men servicen ødela dessverre opplevelsen.

Dato for besøk: august 2018
Takk, Kaiabaya
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. september 2018 via mobile enheter

Spiste nydelig avokado sandwich til lunsj. Stedet var fullt, turister og Osloboere. God atmosfære , hyggelige ansatte. Kommer tilbake! Skal prøve flere drinker. Grapefrukt, sitron og prosecco var forfriskende godt.

Dato for besøk: september 2018
Takk, janececilie
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. september 2018 via mobile enheter

Rett ved Youngstorget på andre siden av Konferansesenteret ligger denne lille, men koselige lunchbaren med åpent kjøkken og hyggelig liten uteplass i bakgården. Hyggelig betjening og rikelig porsjon. Jeg spiste avocado-sandwich. Nesten for mye avokado og friske tomater? Usikker på pm de serverer middagsretter, da mitt besøk var i lunchen.

Dato for besøk: september 2018
Takk, Offisersbladet
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Gunnars Generasjonsbar, så også på

 

Har du vært i Gunnars Generasjonsbar? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din