Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Ok lunsj”
Anmeldelse av Gunnars Generasjonsbar

Gunnars Generasjonsbar
Vurdert som nr. 663 av 1 571 Restauranter i Oslo
Restaurantdetaljer
Anmeldt 29. desember 2018 via mobile enheter

Vi spiste lunsj her en lørdag formiddag i desember. Veldig begrenset meny, derfor egner det seg absolutt best for frokost/lunsj. Jeg bestilte Egg benedict, dette var ingen høydare men gikk ned. Stedet prøvet også litt for hardt å være trendy, men det går utover andre ting som komfort og støy.

Dato for besøk: desember 2018
Takk, 858mtorres
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (49)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1519 av 49 anmeldelser

Anmeldt 24. november 2018 via mobile enheter

God mat, gode drinker(byens desidert beste Bloody Mary), god service, fin atmosfære. Anbefales på det sterkeste!

Dato for besøk: november 2018
Takk, PSNilsen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 17. november 2018 via mobile enheter

Var her med fruen for lunch. Ganske spesielll meny. Det meste består av vafler! Valgte vaffel med stekt kylling og advokado. Både hørtes sært ut og smakte også rimelig sært. Smakte faktisk nesten ingen ting. Tror denne plassen egner seg bedre for cocktails og mindre for mat. Betjeningen kunne ikke ta fatene våre fort nok, så plassen anbefales ikke om du vil kose deg. Her er det rett inn og ut så fort som mulig. Tar kanskje en cocktail her en gang i framtiden, men om du skal ha mat fins det mange bedre plasser i Oslo. Obs. Lokalet har dårlig akustikk så det er vanskelig å føre en samtale.

Dato for besøk: november 2018
Takk, 290b_rde
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 4. november 2018 via mobile enheter

Dette var en høydare ! Gikk for en Eggs Benedicte , som leverte på toppnivå. Med hyggelig omgivelser og en hyggelig kelner som både var kjapp og responsiv, så krever jeg ikke mer.
En pussighet er at de ikke kan by på en espresso, men det er det tett av i byen.

Dato for besøk: november 2018
Takk, 50JensP
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 20. oktober 2018 via mobile enheter

Vi var en liten gjeng å spiste middag. Nydelig mat, med morsomme retter. God vin.
Atmosfæren var også topp. De spilte deilig gammel rock over høyttalerne!
Helt topp kombinasjon - jeg kommer tilbake!

Dato for besøk: oktober 2018
1  Takk, annelisel661
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Gunnars Generasjonsbar, så også på

 

Har du vært i Gunnars Generasjonsbar? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.