“Knakende god lunsj”
Anmeldelse av Gunnars Generasjonsbar

Gunnars Generasjonsbar
Anmeldt 9. august 2020 via mobile enheter

Hyggelige ansatte og deilig mat.
Eggerøra er sannsynligvis den beste jeg noen gang har fått servert. Anbefales på det sterkeste.

Takk, EspenAHagen

Anmeldt 26. juni 2020

Veldig god service- nydelig faktisk!
Spiste mat- Herlige smaker. Anbefaler både mat og drikke. Kommer gjerne igjen🤤

Dato for besøk: juni 2020
Takk, lindagustad
Anmeldt 3. februar 2020 via mobile enheter

Spiste sen lunsj. Hyggelig service, god mat og god kaffe. Det eneste jeg hadde å utsette på var litt høy musikk. Vanskelig å høre hverandre over bordet.

Dato for besøk: januar 2020
3  Takk, Hanstrr
Anmeldt 23. september 2019

Vi var en gruppe venner som tok oss litt å drikke etter jobb. Servicen var bra da de fylte på med alkohol, men vi fikk flere ganger beskjed om å ha "innestemme" og å slutte å hyle. Det var ikke uvanlig volum blant oss og det er tross alt en bar. Besøker ikke igjen.

Dato for besøk: september 2019
Takk, Aisabb
Anmeldt 29. august 2019

Var her for lunsj med venninne. Vi satt i bakgården som var veldig stilig, fikk litt London vibber. Kult og litt annerledes sted en det som er vanlig i lille Oslo.
Maten var litt annerledes, men god. Spiste chicken waffle, vet ikke om vaffelen skulle være kald, men tror den hadde smakt bedre om den hadde vært varm slik kyllingen var.
Min venninne bestilte avocado toasten som smakte bra.
Drakk ferskpresset appelsin juice som smakte helt fantastisk til maten.
Servicen var veldig bra. Hadde definitivt dratt hit igjen på grunn av en alt i alt god opplevelse på et kult sted med hyggelige og serviceinnstilte servitører.

Dato for besøk: august 2019
1  Takk, AtikaA20

Reisende som så på Gunnars Generasjonsbar, så også på

Har du vært i Gunnars Generasjonsbar? Del dine erfaringer!