Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Knakende god lunsj”
Anmeldelse av Gunnars Generasjonsbar

Gunnars Generasjonsbar
Vurdert som nr. 589 av 1 600 Restauranter i Oslo
Restaurantdetaljer
Anmeldt 9. august 2020 via mobile enheter

Hyggelige ansatte og deilig mat.
Eggerøra er sannsynligvis den beste jeg noen gang har fått servert. Anbefales på det sterkeste.

Dato for besøk: august 2020
Takk, EspenAHagen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (48)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

26 av 48 anmeldelser

Anmeldt 26. juni 2020

Veldig god service- nydelig faktisk!
Spiste mat- Herlige smaker. Anbefaler både mat og drikke. Kommer gjerne igjen

Dato for besøk: juni 2020
Takk, lindagustad
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. februar 2020 via mobile enheter

Spiste sen lunsj. Hyggelig service, god mat og god kaffe. Det eneste jeg hadde å utsette på var litt høy musikk. Vanskelig å høre hverandre over bordet.

Dato for besøk: januar 2020
3  Takk, Hanstrr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. september 2019

Vi var en gruppe venner som tok oss litt å drikke etter jobb. Servicen var bra da de fylte på med alkohol, men vi fikk flere ganger beskjed om å ha "innestemme" og å slutte å hyle. Det var ikke uvanlig volum blant oss og det er tross alt en bar. Besøker ikke igjen.

Dato for besøk: september 2019
    • Service
Takk, Aisabb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. august 2019

Var her for lunsj med venninne. Vi satt i bakgården som var veldig stilig, fikk litt London vibber. Kult og litt annerledes sted en det som er vanlig i lille Oslo.
Maten var litt annerledes, men god. Spiste chicken waffle, vet ikke om vaffelen skulle være kald, men tror den hadde smakt bedre om den hadde vært varm slik kyllingen var.
Min venninne bestilte avocado toasten som smakte bra.
Drakk ferskpresset appelsin juice som smakte helt fantastisk til maten.
Servicen var veldig bra. Hadde definitivt dratt hit igjen på grunn av en alt i alt god opplevelse på et kult sted med hyggelige og serviceinnstilte servitører.

Dato for besøk: august 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, AtikaA20
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Gunnars Generasjonsbar, så også på

 

Har du vært i Gunnars Generasjonsbar? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din