Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Middelmådig”
Anmeldelse av Gunnars Generasjonsbar

Gunnars Generasjonsbar
Vurdert som nr. 587 av 1 601 Restauranter i Oslo
Restaurantdetaljer
Anmeldt 30. august 2020 via mobile enheter

Gledet meg til besøk, da jeg hadde hørt mye bra om stedet. Bestilte cæsarsalat med kylling. Den var ikke noe særlig å skryte av. De friterte kyllingbitene (som tydeligvis brukes i flere retter), reddik, salat og gul tomat var en smakløs blanding. Hadde det ikke vært for dressingen så hadde det ikke smakt noe. Og den burde strengt tatt ikke kalles Cæsar salat, da den ikke minner om det.
Drikken vi hadde bestilt kom etter at vi var ferdig med å spise. Vi etterspurte flere ganger underveis i måltidet. Hyggelig og smilende betjening er det eneste jeg klarer å trekke frem som noe positivt nå.

Dato for besøk: august 2020
2  Takk, T6993WGanne
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (48)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 48 anmeldelser

Anmeldt 9. august 2020 via mobile enheter

Hyggelige ansatte og deilig mat.
Eggerøra er sannsynligvis den beste jeg noen gang har fått servert. Anbefales på det sterkeste.

Dato for besøk: august 2020
Takk, EspenAHagen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juni 2020

Veldig god service- nydelig faktisk!
Spiste mat- Herlige smaker. Anbefaler både mat og drikke. Kommer gjerne igjen

Dato for besøk: juni 2020
Takk, lindagustad
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. februar 2020 via mobile enheter

Spiste sen lunsj. Hyggelig service, god mat og god kaffe. Det eneste jeg hadde å utsette på var litt høy musikk. Vanskelig å høre hverandre over bordet.

Dato for besøk: januar 2020
3  Takk, Hanstrr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. september 2019

Vi var en gruppe venner som tok oss litt å drikke etter jobb. Servicen var bra da de fylte på med alkohol, men vi fikk flere ganger beskjed om å ha "innestemme" og å slutte å hyle. Det var ikke uvanlig volum blant oss og det er tross alt en bar. Besøker ikke igjen.

Dato for besøk: september 2019
    • Service
Takk, Aisabb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Gunnars Generasjonsbar, så også på

 

Har du vært i Gunnars Generasjonsbar? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din