“Middelmådig”
Anmeldelse av Gunnars Generasjonsbar

Gunnars Generasjonsbar
Anmeldt 30. august 2020 via mobile enheter

Gledet meg til besøk, da jeg hadde hørt mye bra om stedet. Bestilte cæsarsalat med kylling. Den var ikke noe særlig å skryte av. De friterte kyllingbitene (som tydeligvis brukes i flere retter), reddik, salat og gul tomat var en smakløs blanding. Hadde det ikke vært for dressingen så hadde det ikke smakt noe. Og den burde strengt tatt ikke kalles Cæsar salat, da den ikke minner om det.
Drikken vi hadde bestilt kom etter at vi var ferdig med å spise. Vi etterspurte flere ganger underveis i måltidet. Hyggelig og smilende betjening er det eneste jeg klarer å trekke frem som noe positivt nå.

2  Takk, T6993WGanne

Anmeldt 9. august 2020 via mobile enheter

Hyggelige ansatte og deilig mat.
Eggerøra er sannsynligvis den beste jeg noen gang har fått servert. Anbefales på det sterkeste.

Takk, EspenAHagen
Anmeldt 26. juni 2020

Veldig god service- nydelig faktisk!
Spiste mat- Herlige smaker. Anbefaler både mat og drikke. Kommer gjerne igjen🤤

Takk, lindagustad
Anmeldt 3. februar 2020 via mobile enheter

Spiste sen lunsj. Hyggelig service, god mat og god kaffe. Det eneste jeg hadde å utsette på var litt høy musikk. Vanskelig å høre hverandre over bordet.

Dato for besøk: januar 2020
3  Takk, Hanstrr
Anmeldt 23. september 2019

Vi var en gruppe venner som tok oss litt å drikke etter jobb. Servicen var bra da de fylte på med alkohol, men vi fikk flere ganger beskjed om å ha "innestemme" og å slutte å hyle. Det var ikke uvanlig volum blant oss og det er tross alt en bar. Besøker ikke igjen.

Dato for besøk: september 2019
Takk, Aisabb

Reisende som så på Gunnars Generasjonsbar, så også på

Har du vært i Gunnars Generasjonsbar? Del dine erfaringer!