Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Bra entrecôter men ikke vær alt for sulten før du kommer”
Anmeldelse av Trancher

Trancher
Vurdert som nr. 97 av 1 570 Restauranter i Oslo
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Omgivelser: Grünerløkka - Sofienberg
Anmeldt 3. november 2018 via mobile enheter

Bra entrecoter, men litt små porsjoner kjøtt og sides. Men holder fortsatt koken som intim ku-restaurant. Men ikke helt Peter Luger akkurat

Dato for besøk: september 2018
Takk, Oivind_oivind
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (404)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2226 av 404 anmeldelser

Anmeldt 30. oktober 2018 via mobile enheter

Den beste biffen jeg noen gang har spist. Restauranten er liten og hyggelig og servicen er upåklagelig. Alt i alt et must om man er glad i entrecôte.

Dato for besøk: oktober 2018
1  Takk, 805sveine
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 19. oktober 2018

Herlig herlig herlig. Ikke annet å si. Guttungen fylte 20 og med mor, far og bror spiste vi et fantastisk måltid. Kanon service, kanon sted og den beste biffen jeg har smakt utenfor biffens hjemland. Ferdig snakka.

Dato for besøk: oktober 2018
1  Takk, TomNygren
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 27. september 2018 via mobile enheter


Fra begynnelse til slutt - helt fortreffelig!
Fra vi kom hadde servitørene, begge to, god oversikt, mye kunnskap, tok seg god tid og var særdeles imøtekommende og hyggelige. Maten var virkelig nyyydelig, raus og godt sammensatt - med gode råd om hva som passet sammen. Entrecôten som var helstekt, smeltet i munnen!
Vi hadde ikke plass til dessert etter måltidet, men med disse to servitørene bak spakene, fikk vi ypperlig kaffe og brunt i glassene. En opplevelse uten for høy «hvitsnipp», avslappet og intim atmosfære. Trancher anbefales på det sterkeste Tusen takk for mat og takk for oss! Vi kommer tilbake!!

Dato for besøk: september 2018
1  Takk, K5045OSchristinea
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 23. august 2018 via mobile enheter

Topp sted, lite og intimt, og med et miljø som begeistrer. Kommer inn og blir møtt med et smil av en hyggelig servitør. Blir anvist bord, vi er 7 personer, og får utlevert meny og etter noen minutter kommer servitøren tilbake og lurer på om vi ønsker noe å drikke mens vi studerer menyen. Vi tar en appertizer og har bestemt oss når han kommer med drikken.
Menyen har, 3 forretter, 1 hovedrett og 3 desserter. Hovedretten er entrecote, i 3 størrelser, 150-220 eller 300 gram, grønnsaker og poteter bestilles etter valg.
Kjøttet langtidsstekes og de skjærer og serverer i skiver etter gjestens valg, likeså stekegrad.
Kjøttet var bare supert, mørt og flott stekt.
Stedet anbefales på det sterkeste

Dato for besøk: august 2018
2  Takk, JosteinEG
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Trancher, så også på

 

Har du vært i Trancher? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.