Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Ikke imponert.”
Anmeldelse av Trancher

Trancher
Vurdert som nr. 85 av 1 593 Restauranter i Oslo
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Omgivelser: Grünerløkka - Sofienberg
Anmeldt 18. november 2018 via mobile enheter

Kjøttstykket var ikke så mye å klage på (etter at det måtte på grillen en liten tur til)
Side-dishene er alt for små, når 2stk bestiller pommes-frites så får du kanskje 10hver. Kelner var frekk og ytet dårlig service ved flere anledninger.

Dato for besøk: november 2018
2  Takk, Arild A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (400)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1721 av 400 anmeldelser

Anmeldt 4. november 2018 via mobile enheter

Trancher var en sikkelig høydare å besøke. Fantastisk mat og drikke. Veldig gode drinker å en helt fantastisk service. Kommer garantert til å besøke dette spisestedet igjen. Anbefales på det varmeste

Dato for besøk: november 2018
2  Takk, galagutt
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. november 2018 via mobile enheter

Bra entrecoter, men litt små porsjoner kjøtt og sides. Men holder fortsatt koken som intim ku-restaurant. Men ikke helt Peter Luger akkurat

Dato for besøk: september 2018
Takk, Oivind_oivind
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. oktober 2018 via mobile enheter

Den beste biffen jeg noen gang har spist. Restauranten er liten og hyggelig og servicen er upåklagelig. Alt i alt et must om man er glad i entrecôte.

Dato for besøk: oktober 2018
1  Takk, 805sveine
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. oktober 2018

Herlig herlig herlig. Ikke annet å si. Guttungen fylte 20 og med mor, far og bror spiste vi et fantastisk måltid. Kanon service, kanon sted og den beste biffen jeg har smakt utenfor biffens hjemland. Ferdig snakka.

Dato for besøk: oktober 2018
1  Takk, TomNygren
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Trancher, så også på

 

Har du vært i Trancher? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din