Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“skuffende mat”
Anmeldelse av Trancher

Trancher
Vurdert som nr. 88 av 1 836 Restauranter i Oslo
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservater
Omgivelser: Grünerløkka - Sofienberg
Anmeldt 7. september 2019

Var der med en guttegjeng og alle ble så skuffet av seig entrecote at alle sammen ba servitøren grille litt til sånn at det ble spiselig kjøtt,servicen var veldig bra,men de må lære seg at kokt entrecote ikke er måten å servere kjøtt på,vi er ikke i 80-tallet.

Dato for besøk: september 2019
Takk, Compass620064
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (395)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

37 av 395 anmeldelser

Anmeldt 11. august 2019 via mobile enheter

Jeg liker konseptet til Trancher så godt. Kjøttet er selvsagt perfekt tilberedt, i tillegg digger jeg valgfriheten på tilbehøret Rotgrønnsakene var nydelige, og chimichurryen skikkelig god. En skikkelig god middag der altså. Kommer igjen en annen gang.

Dato for besøk: august 2019
Takk, metten706
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. august 2019 via mobile enheter

Det er så fantastisk god mat. Dessverre fikk vi en svensk kelner som oppførte seg passivt aggressivt, og var så uhøffelig at vi alle tre bare ble sittende å måpe! Ved en anledning da vi spurte hva han sa da han leste opp menyen, ropte han det for å understreke. Veldig merkelig oppførsel.
Han himlet med øynene ved flere anledninger og virket som han virkelig også hatet jobben sin.

Men maten kan ikke annet enn å anbefales. Får man inn bra ansatte og service i bildet her når det helt opp på terningen. Men ikke enda dessverre. Opplevelsen ble ødelagt av en person. Han som jobbet der.

Dato for besøk: juli 2019
1  Takk, karolineb330
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juli 2019 via mobile enheter

Vi var en vennegjeng på åtte personer som hadde bestilt bord et annet sted i nærheten, men fikk ikke plass. Fikk et tips om Denne plassen, og vi ble mottatt med åpne armer. Rask og hyggelig service, herlig lun atmosfære, gode sauser og tilbehør til maten. Ikke så værst prismessig heller vil jeg påstå! En herlig opplevelse

Dato for besøk: juli 2019
Takk, mortyblack13
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. juli 2019 via mobile enheter

Veldig god mat og service!Vi hadde med hund som ble tatt svært godt i mot.Her kommer vi absolutt igjen

Dato for besøk: juli 2019
Takk, siljehaukedal
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Har du vært i Trancher? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din