“Utrolig god nepalsk mat - anbefales!!”
Anmeldelse av Kathmandu Restaurant - STENGT

Kathmandu Restaurant
Anmeldt 29. desember 2018 via mobile enheter

Vi spiste helt utrolig god nepalsk mat, og det var derfor vi dro dit - for å oppleve autentisk nepalsk mat. Det var god stemning og servitøren var veldig hyggelig:) Det var gode porsjoner og påfyll om vi skulle ønske det😊 Restauranten er familiedrevet med tradisjonelle retter. Kan virkelig anbefales på det sterkeste!!:)

4  Takk, KristinT623

Anmeldt 13. oktober 2018 via mobile enheter

Stemningsfull restaurant med god, autentisk, nepalsk mat. Vi bestilte to Nepali Thali Set - en med kylling og en med lam. Begge deler smakte utmerket. Når stedet også har en hyggelig betjening blir det full score.

5  Takk, ceciliehau
Anmeldt 25. september 2018 via mobile enheter

Generelt en skuffende opplevelse.
Ferdig prosessert mat som bærer preg av igjennoppvarming.
Nudlene var som de tynne bølgete du kjøper på Rema for kronestykker og Naanbrødet var tørt og kjedelig.

Dette var takeout, så har ingen erfaring med servicenivået i resturanten.

Med så mange gode restaurant alternativ i området, så er det dessverre ingen grunn til å besøke denne..

7  Takk, 521vegardf
Anmeldt 29. august 2018 via mobile enheter

Trivelig restaurant og en flott mat opplevelse. Servicen var på en god nivå. Kommer tilbake ved neste anledningen Anbefales!

7  Takk, jure_sl1
Anmeldt 3. august 2018 via mobile enheter

Herlig restaurantbesøk med autentisk, god mat, og avslappet atmosfære. Vi kommer til å returnere, utvilsomt!

8  Takk, August_norway

Reisende som så på Kathmandu Restaurant, så også på