Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Grei mat, men det var ikke verdt all tiden vi ventet”
Anmeldelse av Kathmandu Restaurant

Kathmandu Restaurant
Bestill bord
2
søn. 17.10.
20:00
ELLER
Få mat levert
Vurdert som nr. 82 av 1 600 Restauranter i Oslo
Fortreffelighetsbevis
Restaurantdetaljer
Anmeldt 20. september 2020 via mobile enheter

Helt grei mat, det har smakt mye bedre før. Det tok veldig lang tid før vi fikk bestilt og for at maten kom. Det var kun en servitør som holdt på for det meste, og det var fire bord, et bord hvor det satt minst 10 personer. Totalt ca 20 gjester når vi var der, vi var 4, med to barn. Jeg bestilte mango lassi og den var veldig søt, smakte mer som en juice, men jeg fikk byttet den og fikk heller en annen drikke. Hyggelig ansatte.

Det tok også lang tid før vi fikk betalt. Det var ikke lett med to små unger når alt tok så lang tid.

Dato for besøk: september 2020
1  Takk, Inspiration395215
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (115)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

812 av 115 anmeldelser

Anmeldt 5. juli 2020 via mobile enheter

Her er det bare herlig atomsfære og upåklagelig service. Spennende matopplevelser og gode smaker. Jeg anbefaler dette stedet med glede!

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, Charlotte-em-mad
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. juni 2020 via mobile enheter

Fantastisk mat og service. Anbefales på det sterkeste. Veldig hyggelig personale. En veldig bra opplevelse

Dato for besøk: juni 2020
Takk, sinsation1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. juni 2020 via mobile enheter

Fantastisk god mat her på Katmandu. Lenge siden jeg var her, men nå tilbake.
Godt miljø og alltid hyggelige eiere.
Denne restauranten må du besøke.

Dato for besøk: mai 2020
3  Takk, 966kari_
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. februar 2020

Ekte, autentisk og veldig god Nepalsk mat. Spis der eller bestill takeaway, maten må i hvertfall prøves.

Dato for besøk: februar 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Andrea E
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Kathmandu Restaurant, så også på

 

Har du vært i Kathmandu Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din