“Amazing, rett å slett nydelig!”

Restaurant Eik Annen Etage
Kjøkken: Moderne, Internasjonalt
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Omgivelser: Sentrum
Beskrivelse: «I våre restauranter skal vi alltid bruke de beste råvarene som til enhver tid er tilgjengelig. Vi skal hele tiden utvikle spennende menyer som gør du som gjest får nye smaksopplevelser hver eneste gang du besøker oss.» Hos oss får du alltid eksklusive og mettende menyer til lav pris. På kjøkkenet skal vi alltid ha svært dyktige og kreative kokker og du skal betjenes av en behagelig og presis betjening. Vår høye standard bygger på en streng kvalitetskontroll I alle ledd. Hos oss er alltid gjesten I sentrum og vi gjør alltid vårt beste for at både gjesten og vi som jobber her har det hyggelig sammen.
Anmeldt 10. november 2018 via mobile enheter

Nydelig mat!
vi valgte 5 retters meny, vi hadde flere ved bordet som hadde en juicemeny gjennom maten, de var veldig fornøyd med det, vi andre tok oppgradert vinpakke, nydelige viner! Til torsken fikk vi en chardonnay fra Philip Chavey, nydelig til maten
Vi har vært på Eik Annen Etage før, vi kommer også tilbake!

2  Takk, Sawvery

Anmeldt 8. november 2018 via mobile enheter

Synes Eik annen etasje er et innbydende sted hvor det moderne møter det fornemme og tradisjonelle - elegant. Maten står ikke tilbake for interiøret som gjør at totalopplevelsen blir god. Ikke noe å si på service heller.

Takk, Oivind_oivind
Anmeldt 28. oktober 2018 via mobile enheter

Vi var 8 stk en fredagskveld, vi hadde bestilt en 5 retter. Har vært her før, men denne kvelden var helt super
Restauranten var helt full. Vi hadde en veldig hyggelig servitør, fikk veldig god informasjon om mat og vin, vi valgte vinpakke 1
Syns det er utrolig hvordan hver rett overgår den forrige.
Ville gitt terningkast 6
Vi kommer igjen. Takk for en minneverdigkveld

1  Takk, 915jonny
Anmeldt 26. oktober 2018 via mobile enheter

En fantastisk 5-retter, ville bare ha mer! For et sted, for noen smaker og for en atmosfære! Blank 6’er på terningen herfra!

1  Takk, GundisIsaksen
Anmeldt 9. oktober 2018

Restauranten er helt ypperlig. Kvalitet i alle ledd. Man kan vel ikke vente at noe er billig på et slikt sted, men 42 kroner for en kopp kaffe synes jeg er unødig høy pris. Men kaffen var riktig god den!

1  Takk, Perthorvald

Reisende som så på Restaurant Eik Annen Etage, så også på

Har du vært i Restaurant Eik Annen Etage? Del dine erfaringer!