Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Oslos mest sexy restaurant”
Anmeldelse av Eik Annen Etage

Eik Annen Etage
Bestill bord
2
man. 26.7.
20:00
Vurdert som nr. 28 av 1 593 Restauranter i Oslo
Prisklasse: USD 45 - USD 67
Kjøkken: Moderne, Internasjonalt
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Spesielle anledninger
Middagsalternativer: Middag, Sent på kvelden, Reservasjoner
Omgivelser: Sentrum
Beskrivelse: «I våre restauranter skal vi alltid bruke de beste råvarene som til enhver tid er tilgjengelig. Vi skal hele tiden utvikle spennende menyer som gør du som gjest får nye smaksopplevelser hver eneste gang du besøker oss.» Hos oss får du alltid eksklusive og mettende menyer til lav pris. På kjøkkenet skal vi alltid ha svært dyktige og kreative kokker og du skal betjenes av en behagelig og presis betjening. Vår høye standard bygger på en streng kvalitetskontroll I alle ledd. Hos oss er alltid gjesten I sentrum og vi gjør alltid vårt beste for at både gjesten og vi som jobber her har det hyggelig sammen.
Anmeldt 28. november 2018

Eik annen etage serverer god og forholdsvis fornuftig priset mat, i et meget elegant lokale. Fikk ikke testet baren, men Eik skuffer aldri uavhengig om man skal på forretningsmiddag, date, eller feire bursdag med venner og familie.

I motsetning til mange trendy restauranter i Oslo, er lydnivået godt og man plages ikke av støy, selv når alle bord er tatt.

Dato for besøk: november 2018
3  Takk, critical_traveler00
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (405)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

5054 av 405 anmeldelser

Anmeldt 19. november 2018

Nydelig mat, god service og flotte lokaler! Vi spiste en 5 retters meny hvor den ene retten overgikk den andre. Vi ble oppvartet av flinke servitører som har god kjennskap til mat og vin. Lokalene er flotte og selv med full restaurant er det en behagelig atmosfære hvor man lett kan prate rundt bordet. Kommer garantert igjen!

Dato for besøk: november 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
2  Takk, Rikke R
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. november 2018

Maten var helt OK men savnet en bedre presentasjon og service. Lokalene er fantastiske og må oppleves. Det var også en hyggelig ventebar som vi benyttet. Gode drinker. Det er litt mørke lokaler men flott sted.

Dato for besøk: november 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Pk2018Pk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. november 2018 via mobile enheter

Eik Annen Etage innfrir igjen! Vi var et selskap på 5 som var der i anledning en bursdagsfeiring. En i selskapet ønsket ikke å spise tartar som var en av rettene, og fikk da tilbud om en alternativ rett. Veldig positivt! Maten og vinen var ypperlig, servicen upåklagelig, og man kunne lett føre en samtale rundt bordet selv om restauranten var full. God atmosfære og behagelige omgivelser. Vi gir toppkarakter, og gleder oss til neste gang!

Dato for besøk: november 2018
1  Takk, 765ninau
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. november 2018 via mobile enheter

Nydelig mat!
vi valgte 5 retters meny, vi hadde flere ved bordet som hadde en juicemeny gjennom maten, de var veldig fornøyd med det, vi andre tok oppgradert vinpakke, nydelige viner! Til torsken fikk vi en chardonnay fra Philip Chavey, nydelig til maten
Vi har vært på Eik Annen Etage før, vi kommer også tilbake!

Dato for besøk: november 2018
2  Takk, Sawvery
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Eik Annen Etage, så også på

 

Har du vært i Eik Annen Etage? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din