Mange år på rad har vi hatt julebord på denne vakre resturanten. Det samme gode bordet med sofa og høye stoler, hvert år . Denne gangen var vi 8 stykker rundt bordet. De fleste av oss tok 5 rettet med vinmeny.
To av våre faste har i alle år spist lutefisk, men denne gangen stod ikke detmpå menyen. De var skuffet, men valgte å bli med likevel. Maten og vinen var fantastisk for nesten alle. Det var en av oss som nøye hadde beskrevet hva hun ikke skulle ha,og hva hun ville ha. Desverre klarte ikke vår svenske kelner å følge dette opp. Vi hadde likevel en fantastisk kveld, her er det alltid god mat, god vin og god atmosfære. Vakre toaletter, men ubetjent garderobe.
Baren tar hyggelig i mot deg når du kommer, hyggelig å ta et glass vin der, mens du venter på at de åpner. Vi kommer garantert til å spise her også neste november. Maria er fantastisk til å ordne alt til det beste for alle. Takk til deg.
Wenche