“Jule bord”

Restaurant Eik Annen Etage
Kjøkken: Moderne, Internasjonalt
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Omgivelser: Sentrum
Beskrivelse: «I våre restauranter skal vi alltid bruke de beste råvarene som til enhver tid er tilgjengelig. Vi skal hele tiden utvikle spennende menyer som gør du som gjest får nye smaksopplevelser hver eneste gang du besøker oss.» Hos oss får du alltid eksklusive og mettende menyer til lav pris. På kjøkkenet skal vi alltid ha svært dyktige og kreative kokker og du skal betjenes av en behagelig og presis betjening. Vår høye standard bygger på en streng kvalitetskontroll I alle ledd. Hos oss er alltid gjesten I sentrum og vi gjør alltid vårt beste for at både gjesten og vi som jobber her har det hyggelig sammen.
Anmeldt 2. desember 2018 via mobile enheter

Mange år på rad har vi hatt julebord på denne vakre resturanten. Det samme gode bordet med sofa og høye stoler, hvert år . Denne gangen var vi 8 stykker rundt bordet. De fleste av oss tok 5 rettet med vinmeny.
To av våre faste har i alle år spist lutefisk, men denne gangen stod ikke detmpå menyen. De var skuffet, men valgte å bli med likevel. Maten og vinen var fantastisk for nesten alle. Det var en av oss som nøye hadde beskrevet hva hun ikke skulle ha,og hva hun ville ha. Desverre klarte ikke vår svenske kelner å følge dette opp. Vi hadde likevel en fantastisk kveld, her er det alltid god mat, god vin og god atmosfære. Vakre toaletter, men ubetjent garderobe.
Baren tar hyggelig i mot deg når du kommer, hyggelig å ta et glass vin der, mens du venter på at de åpner. Vi kommer garantert til å spise her også neste november. Maria er fantastisk til å ordne alt til det beste for alle. Takk til deg.
Wenche

Takk, Settnes

Anmeldt 30. november 2018 via mobile enheter

Vi var med stort og smått elleve til bords, i alderen 12-65 år. Vi valgt femretters med tilhørende vin- og juicepakke. Svært elegant og velsmakende mat. Kunnskapsrik betjening og veldig fin atmosfære. Anbefales på det varmeste.

2  Takk, Helga K
Anmeldt 28. november 2018

Eik annen etage serverer god og forholdsvis fornuftig priset mat, i et meget elegant lokale. Fikk ikke testet baren, men Eik skuffer aldri uavhengig om man skal på forretningsmiddag, date, eller feire bursdag med venner og familie.

I motsetning til mange trendy restauranter i Oslo, er lydnivået godt og man plages ikke av støy, selv når alle bord er tatt.

3  Takk, critical_traveler00
Anmeldt 19. november 2018

Nydelig mat, god service og flotte lokaler! Vi spiste en 5 retters meny hvor den ene retten overgikk den andre. Vi ble oppvartet av flinke servitører som har god kjennskap til mat og vin. Lokalene er flotte og selv med full restaurant er det en behagelig atmosfære hvor man lett kan prate rundt bordet. Kommer garantert igjen!

2  Takk, Rikke R
Anmeldt 19. november 2018

Maten var helt OK men savnet en bedre presentasjon og service. Lokalene er fantastiske og må oppleves. Det var også en hyggelig ventebar som vi benyttet. Gode drinker. Det er litt mørke lokaler men flott sted.

Takk, Pk2018Pk

Reisende som så på Restaurant Eik Annen Etage, så også på

Har du vært i Restaurant Eik Annen Etage? Del dine erfaringer!