Vi besøkte restauranten på Valentines day - med mål om å ha en romantisk og eksklusiv middag.
Vi ble raskt vist til bordet, men så gikk det 1/2 time før vi så en kelner igjen. Vi hadde ventet å kunne bestille noe å drikke mens vi konkluderte meny valget. Skuffende!
Vi valgte 5 retters middag uten vinpakke. Selv foretrekker jeg øl til maten og savnet en ølpakke, men ingen krise.
Første rett - Kamskjell Cheviche. Ganske god og frisk.
Andre rett - Hummer og Sjøkreps ‘Pot pai’. Det er vanskelig å gjøre en pai eksklusiv. Smaksmessig ikke mer enn grei nok
Tredje rett - Ovnsbakt Skrei. Igjen bare grei nok, selv om overraskende nok friterte blåskjell dro opp inntrykket (hadde ventet det motsatte) og spelt risotto var interessant, men ikke spesielt eksklusiv
Fjerde rett - Filet av Norsk Dåhjort. Retten vi hadde de største forhåpningene til var håpløst dårlig. Det var ingenting som balanserte den tunge sausen og kjøttet - en mørk og tung rett. Skikkelig nedtur
Femte rett - Sachertorte. Igjen en ganske ordinær rett, som muligens vil score litt høyere hos de mest sjokoladeglade.
I sum en skikkelig skuffende meny
Når serveringen kom i gang, var det veldig postive og imøtekommende kelnere, men det er maten vi hovedsakelig kom for.
Serveringen ble forøvrig borte igjen før desserten. Denne gangen gikk det godt over en halv time før vi så en kelner igjen. Selv om vi begynte å etterlyse desserten etter ca 20 minutter - lurte på om de hadde glemt at vi skulle ha fem retter?
Flotte lokaler, men menyen må byttes ut fort hvis de skal profilere seg som en av byens bedre restauranter