Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Utrolig bra”
Anmeldelse av Boba Cha

Boba Cha
Vurdert som nr. 40 av 79 Smått og godt i Oslo
Prisklasse: USD 0 - USD 7
Omgivelser: Sentrum
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 4. august 2021

Personlig drikker jeg MYE bubble tea og har prøvd ut dette forskjellige steder i Norge og i utlandet.
Synes dette er en ypperlig restaurant som leverer produktene raskt. Det er en svært ettertraktet take away restaurant og ventetiden blir deretter. Dette er så klart noe men må forvente ved et populært sted som dette.
Drikken kan variere litt fra gang til gang da det avhenger av hvem som lager den og hvordan de selv opplever den skal være. Jeg har selv opplevd at jeg kan be de legge til ekstra søtning dersom den ikke er søt nok, eller be om en ny drikke som er mindre søt, dersom den er for søt.
Har aldri hatt en negativ opplevelse der med de ansatte og service. Har heller aldri opplevd å føle meg dårlig eller syk etter drikken.

Anbefales på det sterkeste!

Dato for besøk: august 2021
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, isabellek617
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (43)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

26 av 43 anmeldelser

Anmeldt 2. august 2021 via mobile enheter

Veldig god boble te, vi prøvde mange forskjellige smaker og måtte innom her flere ganger under vårt besøk i Oslo i ferien. Mye kø men det gikk fort unna. Nå ønsker vi oss dette i Bergen også!! Minus for lite trangt lokale, mye kø (men var vert det) og noe mangelfullt smittevern.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, millamei
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 2. august 2021

Jeg var her og skulle prøve boba med familien, min bror kjøpte kiwi ice tea og min søster matcha milk tea mens jeg skulle ha matcha ice tea. Jeg er kjempe laktose intolerant og måtte forsikre meg om at det ikke var melk i matcha ice tea. Så jeg sørget for å dobbelsjekke etter jeg fikk den om at det var uten melk, spesielt da den så helt lik min søsters matcha milk tea, men det bekreftet han at det var uten og jeg stolte på det. Etter å ha drukket halve koppen signaliserte kroppen min at jeg fikk i meg mye laktose, det smakte dessuten ikke som matcha ice tea og jeg skulle ha visst det var matcha milk tea. Min søster smakte på min og sa det smakte helt lik hennes matcha milk tea. Jeg måtte da umiddelbart besøke en nærmest toalett og besøket har da ødelagt hele dag og natt av min ferie i Oslo.

Anbefales ikke. Servicen var i tillegg veldig uhyggelig, han så ut som han ville ha oss vekk snarest mulig, verken sa takk, hei eller smilte.

Dato for besøk: august 2021
Takk, smilemil2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 24. juli 2021 via mobile enheter

Kjøpte boba tea, smakte helt ok, bitter ettersmak, etter noen minutter ble jeg veldig kvalm, jeg ble rett og slett matforgiftet, senere på kvelden kom boba teaen opp igjen, veldig dårlig smittevern og shabby sted. Skal aldri kjøpe boba her igjen.

Dato for besøk: juni 2021
Takk, marianh812
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 22. juni 2021 via mobile enheter

For ett unikt trangt sted med dårlig smittevern. Men bubble teen var utrolig god. Vi smakte topselgeren som var lilla rot, og den var utrolig digg! Den måtte vi kjøpe fordi de hadde ikke de to andre vi ønsket oss. De ansatte virket litt lei av arbeidssituasjonen sin, og vi ble ikke mottatt så godt. Køen var lang.

Dato for besøk: mai 2021
Takk, dorthesKS
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Boba Cha, så også på

 

Har du vært i Boba Cha? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.