“Nydelig mat i hyggelige omgivelser”
Anmeldelse av Brasserie Blanche

Brasserie Blanche
Vurdert som nr. 47 av 2 119 Restauranter i Oslo
Kjøkken: Fransk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Beskrivelse: Hyggelig fransk brasserie i Oslo sentrum Restaurant Brasserie Blanche er en hyggelig restaurant mellom slottet og Majorstua. Vi har fokus på franske klassikere, kombinert med spennende retter med sesongens råvarer. Vi er en restaurant for alle, og et like naturlig valg for familie- og vennemiddager, som når du har noe å feire eller skal på date. Inspirasjonen til livet på Brasserie Blanche har vi funnet på gode brasserier i Frankrike. Kombinasjonen av gode råvarer og klassiske oppskrifter, i en hjemmekoselig atmosfære har vært vår oppskrift siden 2005. Entrecôte, sjøtunge meunière og choucroute er noe av det vi har å menyen hver dag. I tillegg har vi egne ukesmenyer.
Anmeldt 14. desember 2018

Vi spiste en nydelig 3-retters med torsk, andebryst og oster/dessert denne førjulskvelden. Vi ble tatt godt i mot fra første stund og vår kelner hadde anbefalte viner som passet veldig godt til maten. Selv om det var helt fullt denne kvelden så fikk vi maten raskt og vår servitør fulgte opp hele kvelden. At Blanche ikke får toppscore er et lite trekk for at ostefaten som nok var litt kjedelig ift en annet brasseriet i byen, men vi kommer gjerne tilbake Blanche ved en senere anledning. God mat servert av en kunnskapsrik og sjarmerende servitør var en opplevelse som var verdt pengene .

1  Takk, winedine1

Anmeldt 12. desember 2018 via mobile enheter

Bodd i Oslo lenge, men aldri lagt merke til denne restauranten. Ble invitert hit på julebord og wow, ble virkelig imponert over dette stedet. Nydelig mat, mengden var stor og vinen som ble servert til maten(5 retters m/vinpakke) var helt utsøkt! Anbefales på det sterkeste. Min favoritt var torsken!

Takk, christinehZ9703PN
Anmeldt 12. desember 2018 via mobile enheter

Har spist på denne restauranten flere ganger. Alltid vellykket. God mat, fin servise og sjarmerende lokaler. Kan anbefales :)

Takk, Monica Hopsdal C
Anmeldt 4. november 2018

Det føles som at Brasserie Blanche alltid har ligget der, man har sett den, gått forbi, men aldri tatt steget inn. Jeg har undervurdert dere. Og etter opplevelsen i går angrer jeg på at jeg ikke har tatt steget tidligere. Dere leverte på alle punkter!

Vennlig, imøtekommende service og nydelig mat fra start til slutt!
Tartar av oksefilet som var himmelsk, sjøtunge med nydelig mandelsmør og en deilig Crème Brûlée som avslutning. Alt smakte fantastisk, kun toppet av den fantastiske servicen!

Anbefales på det varmeste!

Dato for besøk: november 2018
Takk, TheTtravel
Anmeldt 28. oktober 2018

Her holder man stilen og serverer de mest fantastiske smakperler som i tillegg til en koselig servitør og en fin intim atmosfær så er kvelden reddet.

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, Anders O

Reisende som så på Brasserie Blanche, så også på

Har du vært i Brasserie Blanche? Del dine erfaringer!