“Ekte fransk stemning til fingertuppene”
Anmeldelse av Brasserie Blanche

Brasserie Blanche
Kjøkken: Fransk
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Beskrivelse: Hyggelig fransk brasserie i Oslo sentrum Restaurant Brasserie Blanche er en hyggelig restaurant mellom slottet og Majorstua. Vi har fokus på franske klassikere, kombinert med spennende retter med sesongens råvarer. Vi er en restaurant for alle, og et like naturlig valg for familie- og vennemiddager, som når du har noe å feire eller skal på date. Inspirasjonen til livet på Brasserie Blanche har vi funnet på gode brasserier i Frankrike. Kombinasjonen av gode råvarer og klassiske oppskrifter, i en hjemmekoselig atmosfære har vært vår oppskrift siden 2005. Entrecôte, sjøtunge meunière og choucroute er noe av det vi har å menyen hver dag. I tillegg har vi egne ukesmenyer.
Anmeldt 7. oktober 2020

Herlig fransk stemning. God og svært rask service. Vin-anbefalingene kom som den største selvfølge. Bestilte biff tartar med deilig bearnaise som satt som et skudd. Eneste som manglet var muligens en svak dempet fransk musikk for å skape en enda høyere himmel over opplevelsen, men dette er nok bevist valgt bort.

Dato for besøk: oktober 2020
2  Takk, 608arneh

Anmeldt 13. september 2020 via mobile enheter

Kjempe god mat, men maken til stress og stim dét gjorde at besøket ble lite avslappende og hyggelig.
Vår servitør klarte ikke å skjønne hva dét med ro og god atmosfære betyr... han løp hele tiden å klarte ikke å stå i ro.
Ingen ting å si på maten...

Dato for besøk: september 2020
1  Takk, 806arildn
Anmeldt 23. august 2020 via mobile enheter

Dette er et sted du bør teste! Nydelig mat, god vin og super service. Dagens meny til 395 er mye mat for pengene. Anbefales virkelig.

3  Takk, AnnisTro
Anmeldt 21. august 2020 via mobile enheter

Vi skulle feire en 50-årsdag. Hadde fått anbefalt restauranten fra venner som er der ofte. Lørdagen vi var der, var det fult, så det er et godt tegn. Kelner virket uinspirert og hadde ikke gode forslag til vin. Maten var veldig god og var godt laget. Men følelsen av å være med på et samlebånd var tydelig. Kjedelig.

Dato for besøk: mai 2020
1  Takk, Bruckner70
Anmeldt 5. august 2020

hadde en veldig fin og god opplevelse på Brasserie Blanche. Utrolig god mat og møte kommende servitører. Anbefales!

2  Takk, Obranca

Reisende som så på Brasserie Blanche, så også på

Har du vært i Brasserie Blanche? Del dine erfaringer!