Hei Thomas,
Tusen takk for en god og innholdsrik tilbakemelding til oss.
Jeg ser veldig fort at her er det mye å ta tak i fra vår side, og at dette er ikke en standard vi pleier å ligge på. Derfor beklager jeg så meget på vegne av bedriften!
Det er godt at du er fornøyd med personalet i seg selv, og at det er materielle eller annet som fort kan fikses i fremtiden som trekker det ned. Hvorfor ikke tven funket som den skulle er veldig vanskelig å gi deg et fasit på. Jeg var personlig oppe på rommet og sjekket dette idag med min mobil, og dette opplevde jeg ikke som noe problem. Det var en iphone som ble brukt til dette, men tv leverandøren sa dette skulle ikke ha noe å si når jeg snakket med dem ang tilfellet her.
Jeg har tatt tilbakemeldingen din opp med Housekeeping Manageren når det kommer til renhold, og han skulle ta tak i dette med en gang. Dette er ikke noe vi skal tillate hos oss, og må igjen bare beklage!
Alt av tilbakemelding på mat og drikke samt bordene i restauranten, er videreført til Hovmester og Kjøkkensjef. Dette er noe de sterkt tar til seg, ettersom vi flere år har blitt kåret til Norges beste frokost. Derfor setter vi utrolig stor pris på din tilbakemelding om at standarden ikke er på plass.
Ettersom hotellet har mange forskjellige rom i hjerte av Oslo, så kan det forekomme litt mer støy fra utsiden som i dette tilfellet pga trikkene og trafikk. Skulle du oppleve dette i fremtiden hos oss, er det bare å ta kontakt i resepsjonen for bytting av rom til et mer stille rom. Dette er noe du kan sende mail til resepsjonen som et ønske før et fremtidig opphold.
Vi har nettopp byttet ut dyner og puter, og syns det er veldig bra at dette falt i god smak.
Vi er stolte over det fantastiske personalet i loungen som jobber hardt for å levere god og sunn mat til alle våre gjester. Hvorfor det ble reklamert for brisket of beef når det ble servert svin, fikk jeg svar på av Food and Beverage Manageren vår. Ettersom vi er en åpen bedrift med mange forskjellige nasjonaliteter, så hadde det skjedd en misforståelse fra en person i personalet når de skulle merke maten.
Denne feilen hadde ikke de andre kollegaen på jobb klart å fange opp. Derfor ble det en stor misforståelse på dagens rett. Dette er noe flere gjester som har gitt tilbakemelding på, noe vi tar til oss og skal dobbelt sjekke i fremtiden!
Ønsker deg en fin dag videre og hjertelig velkommen tilbake til oss!
Mvh
Kevin Hansi/ Social Media Manager