Lucivere
Dato for oppholdet: mai 2019
5,0 av 5 boblerRom
5,0 av 5 boblerRenslighet
5,0 av 5 boblerSovekvalitet
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med NordicChoiceHotels.com
Kevin H, Guest Relations ManagerHome Hotel Folketeateret, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 7. mai 2019
Hei Camilla,

Tusen takk for din hyggelige tilbakemelding! Vi setter stor pris på din trivsel og håper du kommer tilbake til oss ved neste anledning! Din tilbakemelding er svært motiverende og vil bli delt med resten av teamet. Ha en fin dag og hjertelig velkommen tilbake! Yours truly, Kevin Hansi / Front Desk
  • Preferred Hotels
Se flere hoteller i Oslo
1 164
1 164
Anmeldt 28. april 2019 via mobile enheter

Godt mottatt fra første øyeblikk. Blide og imøtekommende. Fikk god informasjon om servicen. Gratis ettermiddagskaffe med noe å bite i samt et varmt og godt enkelt måltid tidlig kveld, alt inkludert i prisen for overnatting. Rommene var delikate med en god og myk seng. Badet var romslig og delikat. Frokosten inneholdt mange valgmuligheter og burde falle i smak for selv den kresne. Helhetsinntrykket var meget bra og beliggenheten helt perfekt midt i sentrum for alt man måtte finne på i Oslo👍. Booker gjerne dette hotellet igjen

Dato for oppholdet: april 2019
Takk, SiwB47
Kevin H, Public Relations Manager på Home Hotel Folketeateret, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. april 2019

Hei Siw!

Din tilbakemelding er svært motiverende og vil bli delt med resten av teamet.

Ha en fin dag og hjertelig velkommen tilbake!

Yours truly,

Kevin Hansi / Front Desk

Anmeldt 20. mars 2019

Sentral beliggenhet, fine rom. Veldig hyggelig betjening . Frokosten var veldig god, mye å velge i. Skal du i Folketeateret kan du bare gå over "gangen" Vegg i vegg ligger også en flott restaurant, med god mat.

Dato for oppholdet: mars 2019
  • Reisetype: Reiste med venner
2  Takk, 744elisabeth
NairaLalayan, General Manager på Home Hotel Folketeateret, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. mars 2019

Kjære Elisabeth!

Takk for at du valgte å bo hos oss og mange takk for en meget hyggelig anmeldelse!

Vi setter stor pris på at du deler din mening om hotellet og din opplevelse her og ser frem til å ta deg imot som gjest igjen i fremtiden!

Ha en flott dag og hjertelig velkommen tilbake!

Hilsen,

Hotelldirektør

Anmeldt 18. mars 2019

Ypperlig beliggenhet, rett ved Youngstorget. Hyggelig, serviceinnstilt betjening og en frokost med ett rikelig utvalg. Ett priskupp i sin klasse :-) .
Kort avstand til byens kulturliv (Rockefeller/Sentrum scene, Folketeateret og Oslo spektrum) og ett rikelig utvalg av barer og spisesteder i umiddelbar nærhet.

Dato for oppholdet: mars 2019
Takk, Kyrre K
NairaLalayan, General Manager på Home Hotel Folketeateret, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. mars 2019

Hei Kyrre!

Mange takk for ditt opphold hos oss og veldig hyggelig anmeldelse!
Det er veldig godt å høre at du trivdes hos oss og vi ser fem til å ha deg som gjest igjen hos oss i nær fremtid!

Ha en flott dag og hjertelig velkommen tilbake!

Hilsen,

Hotelldirektør

Anmeldt 9. mars 2019

Hotellet ligger godt plassert, og perfekt hvis du skal på folketeatret. Store fine rom, og en overrasskende god og stor frokost. Den beste jeg har sett i denne kjeden. Men det som trekker ned er parkering. Ikke lett og få i nærheten, men godt at de har avtale plass. Som sparer deg noen kroner. Rekomanderer dette hotellet.

Dato for oppholdet: februar 2019
Takk, Amund G
NairaLalayan, General Manager på Home Hotel Folketeateret, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. mars 2019

Hei paven66!

Det er godt å høre at du satt pris på rabatert parkeringspris gjennom en avtale som hotellet harordnet for sine gjester!

Ha en fin dag og hjertelig velkommen tilbake!

Yours truly,

General Manager

Anmeldt 25. februar 2019

Dette er et stilfullt hotell som ligger i den gamle Opera-passasjen mot Youngstorget. Til å ligge midt i smørøyet av byen, rett ved Storgata og alle de fasiliteter man måtte ønske, er dette et ganske tilbaketrukket og stille hotell. Ønsker man å bo sentralt, men samtidig unngå støy er dette et hotell å anbefale.

Hotellrommene er rene og pene av nyere (og moderne) standard. De er rett og slett innbydende og behagelige å bo i, og sengene er rett og slett ypperlige. Her har jeg sovet meget godt i flere netter. Sist jeg var på hotellet bodde jeg her sammen med min samboer for å bruke noen bonuspoeng hos Choice, og vi skal snart tilbake. Sammen med Hotel Basion, som også er et Clarion Collection-hotell, er dette hotellet jeg velger når jeg skal ha litt "luksus i hverdagen" og "ferie fra mas og tjas". Siden vi bor i Oslo slipper vi å reise langt, og her kan man virkelig kose seg. Vi har bodd her flere ganger ved større arrangementer, da beliggenheten til f.eks Oslo spektrum er en kort spasertur unna.

Som de fleste Clarion Collection-hotell er lunsj (ettermiddagsmat) og middag inkludert i oppholdet. Dette er også mye av grunnen til at jeg har lagt min elsk på flere av Clarion Collection-hotellene, rett og slett fordi man sparer noen kroner og standarden er som regel meget bra. Til lunsj serverer de vafler, i motsetning til hos Bastion hvor man får pannekaker. Vaflene er nydelige, akkurat slik min farmor lager dem.

Her får man som sagt også inkludert middag, eller kveldsmat som de kaller det. Kveldsmaten består alltid av en varmrett, sist mener jeg å huske at det var torsk, men jeg har opplevd at de har hatt alt fra meksikansk gryte til kjøttkaker. I tillegg får man salat, samt suppe, og brødskriver med pålegg. Det skal med andre ord vanskelig gjøres å gå sulten herfra.

Til sist men ikke minst har man frokosten. For å være helt ærlig er dette noe av grunnen til at jeg liker å dra på hotell. En ting er de myke deilige hotellsengene og følelsen av litt luksus i hverdagen. Allikevel; frokost er og blir noe som lokker meg tilbake til de ulike hotellene igjen og igjen. Å reise på hotell uten frokost gjøres kun fordi jeg må; enten fordi jeg må ha hotell en natt og det ikke er andre alternativer, eller fordi alternativene er for dyre til å rettferdiggjøre frokost. Med andre ord: frokost er viktig.

Og på Clarion Folketeateret vil man få nettopp den frokosten man ønsker seg. Det er ikke uten grunn at dette hotellet har blitt kåret til Oslos beste sted å innta frokost. Grilleriet er de som står bak frokosten, og frokost er tydeligvis noe de er spesialister på. Her får man alle varmretter man ønsker: det være seg eggerøre, omelett eller stekte egg, bacon eller kjøttboller. Har får man smoothies i flere ulike farger og smaksvarianter, her får man brød og rundstykker med og uten gluten. Man får deilig pålegg, hvor min favoritt alltid er leverpostei. Og man får også vafler. Nå foretrekker jeg helst pannekaker, men vafler er helt greit det også.

Med andre ord: ønsker man seg litt luksus i hverdagen kan dette hotellet absolutt anbefales.

Dato for oppholdet: mars 2018
  • Reisetype: Reiste alene
Takk, Yvonne I
Kevin H, Kundeansvarlig på Home Hotel Folketeateret, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. februar 2019

Hei vår fantastiske Yvonne!

Først og fremst, tusen takk! Takk for dere gang på gang velger å komme tilbake til oss på Clarion Collection Folketeateret. Vi er utrolig heldig som får muligheten til å ha sånne flotte personer som deg hos oss.

Vi blir helt rørt av den AMAZING feedbacken av en anmeldelse du kom med til oss! Vi er så utrolig stolte over vår beliggenhet og frokost, og syns det rett og slett er moro at denne er noe du også elsker.

Vi gleder oss til nese gang dere kommer til oss, og gjerne send meg en heads up på min mail Kevin.hansi@choice.no når du har gjort en booking. Da kan vi gjøre noe ekstra for dere i takk for alt av ros og varme ord dere kom med til oss.

Gleder meg til vi ses neste gang!

Mvh

Kevin Hansi/Front Desk