Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Booking.comUSD 208
Hotels.comUSD 208
PricelineUSD 208
FindHotelUSD 208
eDreamsUSD 208
HurbUSD 213
Se alle 16 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 988)
Filtrer anmeldelser
1 988 resultater
Vurdering fra reisende
1 097
604
171
76
40
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1 097
604
171
76
40
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
2025 av 1 988 anmeldelser
Anmeldt 12. mars 2020

Perfekt beliggenhet - kort spasertur til til sentralstasjon, Grønnland, Tøyen, Karl Johan, Oslo kongressenter og folketeateret. Kjempe god utvalg av frokost og gratis kveldsmat mellom kl. 19-21:00. Rommene er ikke så store og mangler skapplass, men eller helt praktiske for en eller to netter. Prisen er heller ikke avskrekkende?

Dato for oppholdet: mars 2020
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med NordicChoiceHotels.com
1  Takk, Seme62
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
NairaLalayan, General Manager på Clarion Collection Hotel Folketeateret, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. mars 2020

Kjære gjest!

Takk for ditt opphold og din hyggelige tilbakemelding!

Vi savner deg og alle våre gjester og kan ikke vente til vi alle er tilbake til normal hverdag igjen!

Ta godt være på deg selv og dine nære og kjære!

Yours truly,

Naira Lalayan
Hotelldirektør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. mars 2020

1. Ringte til hotellet og oppgraderte rommet etter som hadde brudd i foten og måtte gå med krykker. Sa om dette under samtalen. Resepsjonisten sa ikke at hele Storg. var under arbeid og at det var ikke mulig å kjøre bil der. Ved tips å kjør meg til Youngstorget hadde jeg kommet innvendig til hotellet i stedet for å gå på ujevne stein.
2. Det første jeg gjorde på hotellrommet var å plukke opp en brukt svart snusklump som lå på teppet!
3. På den engelsk språklig brosjyren stod det at badekåpene var inkl. på aSuperior og Deluxe rom. Det var det ikke på vårt rom, og jeg ringte til resepsjon. Etter flere minutter på linjen svarte det fra booking, og de satte meg over igjen. Det gikk flere minutter igjen før booking kom tilbake og sa, at resepsjon hadde noe feil med telefonen sin og spurte om jeg ikke kunne gå ned og snakke med dem. Det kunne jeg ikke da jeg jeg hadde det vanskelig med krykker. Jeg ba bookingen å kontakte resepsjonen og ringe meg. Jeg fikk telefon oppringing fra booking ca halv time senere. De lovte å sende badekåpen til rommet. Den kom aldri.
Vi hentet den fra resepsjonen etter middag. De hadde dessverre kun en i str XL. Det var greit!
4. Kveldsmat på kvelden var lettere Taco måltid og helt etter forventningen. Litt skuffende at to jenter som holdt orden i salen hadde halvdøren til mat sortering åpen hele tiden og det var litt ekkelt å se rett inn halv fulle søppelsekker.
Service nivået og kvaliteten på reinholdet var skuffende for et kjent og dyrt sentrumshotel.

Dato for oppholdet: mars 2020
2  Takk, SirpaK118
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
NairaLalayan, General Manager på Clarion Collection Hotel Folketeateret, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. mars 2020

Kjære gjest!

Takk for ditt opphold hos oss og utfyllende tilbakemelding!
Vi tar alle dine kommentarer til rette og skal gjøre vårt beste til å lære av dem og forbedre oss!

Beklager for alle ulempene og ønsker deg hjertelig velkommen tilbake til oss når vi alle får en normal hverdag igjen!


Ta godt være på deg selv og dine nære og kjære!

Yours truly,

Naira Lalayan
Hotelldirektør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. februar 2020

Hotellet ligger perfekt plassert ved et besøk på ffolketeateret, i resepsjonen ble man ønsket velkommen på en slik måte at man virkelig følte seg velkommen. Grei og rask orientering om tilbudene som hotellet har med kake til kaffen fra kl 1500 og et lettere måltid fra kl 1800.
Frokosten på dette hotellet er en behagelig opplevelse.
Rommet dekket vårt behov for overnattingen, men føltes litt trangt. Stille og rolig med vindu mot bakgården.

Dato for oppholdet: februar 2020
    • Verdi
    • Rom
    • Service
1  Takk, eheriksson
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
NairaLalayan, General Manager på Clarion Collection Hotel Folketeateret, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. februar 2020

Hei!

Tusen takk for din hyggelige tilbakemelding! Vi setter stor pris på din trivsel og håper du kommer tilbake til oss ved neste anledning!

Takk for at du nevner våre flinke medarbeidere,som har et mål om å gjøre hverdagen enda litt bedre for våre gjester!

Din tilbakemelding er svært motiverende og vil bli delt med resten av teamet, spesielt med Henriette som ga en varm welkomst til deg. Takk for at du nevner henne!

Ha en fantastisk dag og hjertelig velkommen tilbake!


Yours truly,

Naira Lalayan

Clarion Collection Hotel Folketeateret

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. februar 2020

Blid og tilgjengelig betjening, ekstra fint med ettermiddagssnacks(vafler og muffins), kveldsmat og frokost inkludert.
Fint rom separat wc og bad med badekar (på forspørsel). De har også parkeringsavtale med parkeringshuset til Spektrum, kun 200 kr for et døgn. :)

Dato for oppholdet: februar 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med NordicChoiceHotels.com
1  Takk, Gunvorb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
NairaLalayan, General Manager på Clarion Collection Hotel Folketeateret, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. februar 2020

Hei Gunvor!


Takk for at du valgte å bo på Clarion Collection Hotel Folketeateret! Det var en glede å høre at du nytet frokosten hos oss, da vi er riktig stolt av å kunne gi en ordentlig deilig start på dagen til våre gjester!

Det er også veldig hyggelig at du satt pris på kveldsmåltiden vår, som har et mål om å gjøre hverdagen til våre gjester enklere og hyggeligere.


Vi ser frem til å se deg som gjest hos oss igjen og ønsker deg en fin dag!


Yours truly,

Naira Lalayan

Clarion Collection Hotel Folketeateret

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. januar 2020

Hotellet ligger sentralt i oslo sentrum, nær hoved veien og innendørs parkering. Hyggelig betjening, rene og pene rom og en god frokost med alt man kan ønske seg. Det servers også kveldsmat på hotellet.

Dato for oppholdet: januar 2020
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med NordicChoiceHotels.com
1  Takk, jfassela
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
NairaLalayan, General Manager på Clarion Collection Hotel Folketeateret, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. januar 2020

Hei !

Takk for at du valgte å bo på Clarion Collection Hotel Folketeateret! Det var en glede å høre at du nytet frokosten hos oss, da vi er riktig stolt av å kunne gi en ordentlig deilig start på dagen til våre gjester!

Det er også veldig hyggelig at du satt pris på kveldsmåltiden vår, som har et mål om å gjøre hverdagen til våre gjester enklere og hyggeligere.


Vi ser frem til å se deg som gjest hos oss igjen og ønsker deg en fin dag!


Yours truly,

Naira Lalayan

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser