Det hele starter veldig fint. Resepsjonisten oppgraderer rommet vårt til et større rom ved ankomst fordi det kommer fram at vi har vår første «kjærestehelg» uten barn siden førstemann ble født for 9 år siden, da hun lurer på hvorfor vi er i Oslo. Vi er veldig takknemlig for oppgradering av rom, og fruen ble helt i ekstase da vi kommer inn på rommet og hun ser at det har badekar. Rommet er stort og fint, senga er behagelig, både toalett og bad virker nyoppusset og fint og vi er glade for å være der. Temperaturen på rommet er 28 grader, og vi skrur den ned som lappen viser at vi kan gjøre.
Så kommer natten og det er så utrolig varmt. Temperaturmåleren beveger seg ikke nedover, men oppover og vi blir nødt til å ha alle vinduene oppe og sove oppå dynene. Ute er det naturligvis folkeliv til tidlig morgen. Natt to er enda mer forferdelig, og langt på natt blir vi vekket av vedlikehold på trikkebanen rett utenfor. Akkurat da, i varmen og bråket, føltes dette oppholdet helt forferdelig og vi gledet oss til å komme hjem og sove.
Nede i resepsjonen fikk vi et hyggelig spørsmål om oppholdet var bra, og...Et hotell som egentlig fortjener 5 stjerner, men som jeg helst vil gi 1 stjerne pga grufulle netter. Og det er jo søvnen som virkelig gjelder, ikke om servicen er bra eller om rommet er fint.
Nede i resepsjonen fikk vi et hyggelig spørsmål om oppholdet var bra, og ja, kjempefint svarer vi, bortsett fra varmen som gir oss lite og dårlig søvn. Da legger resepsjonisten hendene for ørene og svarer «åh, jeg bare lukker ørene når folk klager på varme rom, for alle gjør det».
Hotellfrokosten var fin, det var god avstand og rolig atmosfære. Fika og kveldsmat fikk vi ikke benyttet oss av, men at det er et tilbud er jo veldig bra. (Inkl i oppholdsprisen)
Hotellrommet så ved første øyekast veldig fint ut og vi var veldig fornøyd for å få et større rom kostnadsfritt. Etterhvert ser vi at rommet er ganske skittent. Det var merker etter glass på flere bord, en tidligere gjest hadde hengt opp en snus i dusjen, det var et stort møkkete håndavtrykk på veggen, og mye søl av væske nedover flere av veggene. Vi flyttet en puff i leit etter en sokk, og under den lå det søppel.
På nettsiden til hotellet ser man hvordan rommene ser ut. Jeg har lagt ved bilder av «skitten» og to bilder som viser hvor stort og fint rommet er.
Å gi stjerner her er vanskelig. Dette er et hotell som fortjener 5 stjerner, vi var bare uheldige å bo der da Oslo var på sitt varmeste. Alt var helt perfekt bortsett fra at vi ikke fikk justert temperaturen. Litt flekker på bord og vegger var ikke så nøye for enkle folk som oss. Ved lavere temperaturer i byen ville jeg absolutt anbefalt dette hotellet.Mer
Vis mindre