Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
kr 1 847
Expedia.com
kr 1 840
Fullt refunderbart før lør. 9. mar.
Frokost inkludert
Forhåndsbetaling er ikke nødvendig
Bli belønnet med One Key
Hotels.com
kr 1 839
Fullt refunderbart før lør. 9. mar.
Frokost inkludert
Forhåndsbetaling er ikke nødvendig
Bli belønnet med One Key
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (2 090)
Filtrer anmeldelser
2 090 resultater
Vurdering fra reisende
1 142
628
188
87
45
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1 142
628
188
87
45
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
2126 av 2 090 anmeldelser
Anmeldt 29. juli 2022 via mobile enheter

God mat spesielt frokosten. Fodelen er at hotellet har kveldsmat Rent hotell. Ser kunden i alle ledd. Betjeningen var hyggelig og behjelpelige Har bodd på hotellet før og kan anbefale dette j
hotellet. Har sentralt beliggenhet. Kommer igjen.

Dato for oppholdet: juli 2022
Reisetype: Reiste alene
Takk, 894hannes
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Naira Lalayan, General Manager på Clarion Collection Hotel Folketeateret, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. august 2022

Tusen takk for din hyggelige tilbakemelding! Vi setter stor pris på din trivsel og håper du kommer tilbake til oss ved neste anledning!

Din tilbakemelding er svært motiverende og vil bli delt med resten av teamet.


Ha en fin dag og hjertelig velkommen tilbake!

Yours truly,

Naira Lalayan
Hotelldirektør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. juli 2022

Hotellet har en god standard og ligger særdeles gunstig plassert i Oslo sentrum. Rommet (Superior dobbeltrom) var romslig, rent og flott utformet. Adskilt toalett og baderom var også en smart vri for et slikt rom. Lydisolering utenfra var tilfredsstillende selv om trikken gikk rett utenfor vårt vindu. Frokosten var innbydende og variert med noe for enhver smak. Hyggelig atmosfære og rikelig utvalg gjorde frokosten til et høydepunkt. Det eneste som dro ned opplevelsen var temperaturen på rommet vårt (26 grader). Selv om dette ble stilt ned til 18 grader kvelden i forveien, var det fortsatt 24,7 grader da morningen kom, noe som er helt umulig å sove i for min egen del.

Dato for oppholdet: juli 2022
    • Verdi
    • Sted
    • Service
1  Takk, Sognepresten
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Naira Lalayan, General Manager på Clarion Collection Hotel Folketeateret, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. juli 2022

Tusen takk for din hyggelige tilbakemelding! Vi setter stor pris på din trivsel og håper du kommer tilbake til oss ved neste anledning!


Beklager for at romtemperaturen var for høy. Det skal være mulig å justere temperaturen mellom 18 og 22 C hos oss, hvilket ikke har fungert tilstrekkelig dessverre pga kapasiteten til anlegget ikke strekker helt når absolutt alle gjester setter på maks kjøing.
Håper du ellers hadde et hyggelig opphold og ønsker deg velkommen tilbake ved neste anledning!

Yours truly,

Naira Lalayan
Hotelldirektør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. juli 2022

Bestilte standard dobbeltrom, fikk minste størrelse, knapt ekstra rom til bagasje for 2 personer for 1 natt. rommet var fint og rent og så flott ut.
på badet var det knapt fungerende toalett, hårføner som ikke virket i mer en 2 minutter av gangen, og dusjen manglett forheng/kabinett, som resulterte i at en 5 minutters dusj bløtla hele baderomsgulvet og nesten flommet ut i soverommet.

da vi kom til middagen ble vi møtt av kald pasta og couscous, samt megett lunken kylling som var noe tørr, servitører kom ikke og tok bestilling på drikke, og vi måtte selv gå og etterspørre service, en særdeles skuffende middag med tanke på prisen.

det som virkelig skal ha skryt var en meget fantastisk frokostbuffet med god mat og stort utvalg av deilig mat, undres på hvorfor kvaliteten her spriker så i forhold til middagen.
resepsjonistene skal ha skryt for immøtekommenhet og god serviceinstilling. kan og nevnes at dette ligger i gangavstand til både Oslo S, Oslo city og Sentrum scene, så meget sentralt.

alt i alt en helt midt på treet opplevelse med noen positive og noen negative sider. men definitivt ikke vert over 3000 NOK som vi betalte for en natt med middag og frokost.

Romtips: meget sentralt. etterspør største romtype av standard klasse.
Dato for oppholdet: juli 2022
    • Sovekvalitet
    • Renslighet
    • Service
Takk, Papehtonk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Naira Lalayan, General Manager på Clarion Collection Hotel Folketeateret, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. juli 2022

Takk for ditt opphold hos oss og takk for din ærlige tilbakemelding!

Det var synd å høre at kveldsmaten ikke svarte til forventningene og servisen i Loungen ikke var bra heller! Dette kan vi gjøre noe med og skal jobbe videre med våre medarbeidere!

Kveldsmaten er en del av vår "Vi byr på" konsept. Det vil si det at vi ikke tar betalt for det, men det skal heller ikke være en unnskyldning for at vi skal tilby dårlig mat! Vi har et mål om å servere god og sunn mat, men det høres ut som vi ikke fikk det til denne gangen, og det er meget beklagelig!


Håper du ellers hadde et trivelig opphold og at du kommer tilbake ved en seinere anledning!


Hilsen,
Naira Lalayan
Hotelldirektør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. april 2022 via mobile enheter

Det er en stund siden jeg bodd på Folketeateret, men det har har vært favoritthotellet å bo ved når det passer med overnatting i Oslo. Jeg liker veldig godt plasseringen inne i operapassasjen, og Youngstorget er for meg en super plassering med gode restauranter og kule barer rett utenfor døren. Skal feire bursdagen min ute i Oslo senere i april og har booket inn et opphold på Folketeateret. 🙂

Romtips: Kan anbefale restaurant Arakataka og Basso social, og bar Himkok m fler. Street food trucks på Youngstorget bør ha noe for alle.
Dato for oppholdet: mai 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Henriks
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Naira Lalayan, General Manager på Clarion Collection Hotel Folketeateret, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. juni 2022

Tusen takk for at du er en lojal gjest hos oss! Din trivsel og din mening er absolutt noe av det viktigste for oss til en hver tid!

Det var veldig hyggelig å ha deg som gjest hos oss også denne gangen, og vi ser frem til flere besøk i snarest fremtid!


Ha en fantastisk dag og hjertelig velkommen tilbake!


Yours truly,

Naira Lalayan
Hotelldirektør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. mars 2022

Perfekt beliggenhet,var på Folketeateret og kunne gå dit uten jakke Hyggelig personale på hele hotellet. god mat og service på fika,kveldsmat og frokost. Rent og pent og rommene veldig bra. Vi hadde superior og anbefaler de rommene.

Dato for oppholdet: mars 2022
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med NordicChoiceHotels.com
Takk, ellen672022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Naira Lalayan, General Manager på Clarion Collection Hotel Folketeateret, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. juni 2022

Takk for at du valgte å bo hos oss! Komforten til våre gjester betyr mye for oss, og derfor er det ekstra hyggelig at du satt pris på både vår beliggenhet i forhold til Folketeateret og ditt opphold ellers!

Ha en flott dag og velkommen tilbake ved en snarlig anledning!


Yours truly,

Naira Lalayan
Hotelldirektør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser