Bestilte standard dobbeltrom, fikk minste størrelse, knapt ekstra rom til bagasje for 2 personer for 1 natt. rommet var fint og rent og så flott ut.
på badet var det knapt fungerende toalett, hårføner som ikke virket i mer en 2 minutter av gangen, og dusjen manglett forheng/kabinett, som resulterte i at en 5 minutters dusj bløtla hele baderomsgulvet og nesten flommet ut i soverommet.
da vi kom til middagen ble vi møtt av kald pasta og couscous, samt megett lunken kylling som var noe tørr, servitører kom ikke og tok bestilling på drikke, og vi måtte selv gå og etterspørre service, en særdeles skuffende middag med tanke på prisen.
det som virkelig skal ha skryt var en meget fantastisk frokostbuffet med god mat og stort utvalg av deilig mat, undres på hvorfor kvaliteten her spriker så i forhold til middagen.
resepsjonistene skal ha skryt for immøtekommenhet og god serviceinstilling. kan og nevnes at dette ligger i gangavstand til både Oslo S, Oslo city og Sentrum scene, så meget sentralt.
alt i alt en helt midt på treet opplevelse med noen positive og noen negative sider. men definitivt ikke vert over 3000 NOK som vi betalte for en natt med middag og frokost.