Tove L
Godvik, Norge
4,0 av 5 boblerAnmeldt 14. nov. 2022via mobile enheter
Dato for oppholdet: oktober 2022
Naira Lalayan, General ManagerClarion Collection Hotel Folketeateret, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 15. nov. 2022
Hei!

Tusen takk for din hyggelige tilbakemelding! Vi setter stor pris på din trivsel og håper du kommer tilbake til oss ved neste anledning!

Din tilbakemelding er svært motiverende og vil bli delt med resten av teamet.

Ha en fin dag og hjertelig velkommen tilbake!

Clarion Collection Hotel Folketeateret
Se flere hoteller i Oslo
1 155
1 155
Anmeldt 25. oktober 2022

Bodde her før 6-7 år siden og da var det et bra hotell. Nå booket jeg og familiemedlem et Deluxe-dobbeltrom. Vi kom og rommet var ferdig før innsjekking. Bad og to rom på 7 etasje mot innergård. Stue med sofa og skrivebord og balkong samt et soverom. Størrelsen på rommet var som forventet. Sengen var deilig, frokosten hadde greit utvalg, treningsrommet var bra og det var bra varme på rommet da vi kom. Bad med separat do var begge pusset opp og var bra vasket. Men så kommer vi til problemene. En eller to saker hadde jeg ikke tatt meg bryet om annet enn å notere men når det blir for mye og resepsjonen ikke går å få tak på via telefon da blir jeg matt.

Nespresso-kapselmaskinen virket ikke. TVene (en i stua og en i soverommet) går ikke å bruke til Chrome Cast eller moderne kabler og har bare et minimum av gratis TV-kanaler. Den viste til en app hvis gratisversjon var ubrukbar og hvis betalversjon kostet 200 kr på AppStore. Forsøkte å bruke YouTube gjorde at skjermen låste seg i søkmodus. Sluken i badekaret lukket seg ikke helt så skal du bade så holder det ikke å vri den igjen du må stå opp på den samtidig som du bader for at badevannet ikke skal renne ut. Eneste lyset i stua var en gulvlampe med sparepære bak svart skjerm så om du kommer kveldstid eller på vinteren og ikke har blindestokk eller kan ekkolokalisering så må du passe deg så du ikke slår føttene i trappetrinnene ut til balkongen. Balkongdøren gikk å lukke men ikke låse, kaffen i loungen på 7. etasje smakte surt og utvalget av kaffebrød var kun én (1) sort på lørdag men flere på søndag. Sofaen i dette Deluxe-dobbeltrom var så godt brukt og burde vært gitt som donasjon til Frelsesarméen sin butikk. Det var tyggis på gulvet som satt fast og jeg (og åpenbart mange før meg) tråkket på i mørkeret. (Sikkert vanskelig å vaske et rom uten lys.) Fant ikke prislista til minibaren (mulig den var der et eller annet sted i mørkeret). Vi prøvde å ringe resepsjon både ved bruk av romstelefon og mobil inkl. beskjed på telefonsvarer uten hell. I to dager. I øvrig et tips om du tenker ta matpakke så er det ikke verdt det da den eska du får er så vidt så der fins plass for et smørbrød. Bedre å kjøpe noe på butikk.

Dato for oppholdet: oktober 2022
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med NordicChoiceHotels.com
Takk, Guhtege
Naira Lalayan, General Manager på Clarion Collection Hotel Folketeateret, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. oktober 2022

Hei Eva.

Takk for at du valgte å bo hos oss og mange takk for din tilbakemelding!

Når det gjelder belysningen på hotellet generelt var det interiørarkitektens hensikt å skape en avslappet atmosfære gjennom dunkel belysning som står i stil med bygningens historie, som huset Den Norske Operaen og nå det nye Folketeateret. Gjestenes mening er verdifull og vi skal ta den i betraktning når neste mulighet for renovering åpner seg!

At sofaen var godt brukt er dessverre sant. Håper det er snart vår tur ang renovering av hotellet og fornyelse av møbler.

Jeg beklager på det sterkeste at rommet ditt ikke var rengjort godt nok og at resepsjonen ikke ringte dere tilbake etter gjentatte forsøk! Jeg skal formidle det til våre ansatte og sørge for at de gjør nødvendige forberedende tiltak .

Jeg håper du hadde et ellers trivelig opphold i Oslo og ønsker deg en fin dag!

Direktør |General Manager

Anmeldt 25. august 2022 via mobile enheter

Hotellets beliggenhet er veldig bra, lettvint å komme med tog, buss el bil. Parkering er i nærheten. Renhold bra, rommets størrelse bra, senger bra. Det var lite støy fra omgivelsene. Frokosten var veldig bra, men kveldsmaten var ikke bra dsv. Det var for lite mat til, betjeningen var stresset og uhøflige til turister som klaget . Den maten vi fikk smake var ikke god, vi prøvde kveldsmat tilbudet 2 kvelder. Begge kveldene måtte vi ut på byen for å kjøpe oss mat. Ellers var vi fornøyde med oppholdet🙂

Romtips: Regn ikke med å spise kveldsmat på stedet.. ellers så nyt oppholdet.
Takk, Herdis E
Naira Lalayan, General Manager på Clarion Collection Hotel Folketeateret, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. august 2022

Hei Herdis!

Takk for ditt opphold hos oss og takk for din tilbakemelding!

Det var synd å høre at maten så kaotisk ut og var smakløs i tillegg! Dette kan vi gjøre noe med og skal jobbe videre med våre medarbeidere!

Vårt mål er at buffen skal se fin og fresh ut uansett når på kvelden mellom 18:00-21:00 gjestene kommer til å spise kveldsmat. Beklager at vi ikke klarte å levere slik vi ønsker denne gangen!

Håper du ellers hadde et trivelig opphold og at du kommer tilbake ved en seinere anledning!

Ha en fantastisk dag og hjertelig velkommen tilbake!

Clarion Collection Hotel Folketeateret

Anmeldt 30. juli 2022

Har vært på dette hotellet 3ggr nå, men tror ikke jeg kommer tilbake før det har blitt pusset opp. Begynner å bli vel slitent, bør absolutt få nye farger på rommene, Altfor mørke! I det minste burde det være nok lys, veldig slitsomt å ha det så mørkt både når en kler seg og annet! Bør også strammes inn på rengjøring, ganske støvete her og der, i gangene også. Burde også blitt opplyst om at det ikke ble rengjort på 2 dagers opphold, måtte hente håndklær i resepsjonen. Ellers så vil jeg skryte av frokosten, veldig god :) Kveldsmaten er sånn passe, men grei nok. Personalet var hyggelige, smilende og blide. Ingen problem å få hjelp når en spurte :) Gleder meg til å komme tilbake engang, når hotellet har blitt lysere :)

Takk, elisabethsS9925FY
Naira Lalayan, General Manager på Clarion Collection Hotel Folketeateret, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. august 2022

Takk for at du valgte å bo hos oss og mange takk for din tilbakemelding!

Når det gjelder belysningen på hotellet generelt var det interiørarkitektens hensikt å skape en avslappet og teatralsk atmosfære gjennom dunkel belysning som står i stil med bygningens historie som huset Den Norske Operaen og nå det nye Folketeateret.

Allikevel etter mange tilbakemeldinger fra gjester har vi gjort en betydelig forbedring på badene våre. Vi har i løpet av vinteren byttet ut samtlige spotlights på badet til led-lamper med mye bedre belysning enn det vi hadde før, som vi håper det hjelper litt:-).

Likevel er gjestenes mening fortsatt verdifull for oss og vi skal ta den i betraktning når neste mulighet for renovering åpner seg!

Håper det er snart vår tur for oppussing og vi ser frem til å se deg hos oss igjen når den tid kommer!

Ha en fantastisk dag og hjertelig velkommen tilbake!

General Manager

Anmeldt 29. juli 2022 via mobile enheter

God mat spesielt frokosten. Fodelen er at hotellet har kveldsmat Rent hotell. Ser kunden i alle ledd. Betjeningen var hyggelig og behjelpelige Har bodd på hotellet før og kan anbefale dette j
hotellet. Har sentralt beliggenhet. Kommer igjen.

Takk, 894hannes

Din tilbakemelding er svært motiverende og vil bli delt med resten av teamet.

Ha en fin dag og hjertelig velkommen tilbake!

Hotelldirektør

Anmeldt 25. juli 2022

Hotellet har en god standard og ligger særdeles gunstig plassert i Oslo sentrum. Rommet (Superior dobbeltrom) var romslig, rent og flott utformet. Adskilt toalett og baderom var også en smart vri for et slikt rom. Lydisolering utenfra var tilfredsstillende selv om trikken gikk rett utenfor vårt vindu. Frokosten var innbydende og variert med noe for enhver smak. Hyggelig atmosfære og rikelig utvalg gjorde frokosten til et høydepunkt. Det eneste som dro ned opplevelsen var temperaturen på rommet vårt (26 grader). Selv om dette ble stilt ned til 18 grader kvelden i forveien, var det fortsatt 24,7 grader da morningen kom, noe som er helt umulig å sove i for min egen del.

1  Takk, Sognepresten
Naira Lalayan, General Manager på Clarion Collection Hotel Folketeateret, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. juli 2022

Beklager for at romtemperaturen var for høy. Det skal være mulig å justere temperaturen mellom 18 og 22 C hos oss, hvilket ikke har fungert tilstrekkelig dessverre pga kapasiteten til anlegget ikke strekker helt når absolutt alle gjester setter på maks kjøing.
Håper du ellers hadde et hyggelig opphold og ønsker deg velkommen tilbake ved neste anledning!

Hotelldirektør