Bodde her før 6-7 år siden og da var det et bra hotell. Nå booket jeg og familiemedlem et Deluxe-dobbeltrom. Vi kom og rommet var ferdig før innsjekking. Bad og to rom på 7 etasje mot innergård. Stue med sofa og skrivebord og balkong samt et soverom. Størrelsen på rommet var som forventet. Sengen var deilig, frokosten hadde greit utvalg, treningsrommet var bra og det var bra varme på rommet da vi kom. Bad med separat do var begge pusset opp og var bra vasket. Men så kommer vi til problemene. En eller to saker hadde jeg ikke tatt meg bryet om annet enn å notere men når det blir for mye og resepsjonen ikke går å få tak på via telefon da blir jeg matt.
Nespresso-kapselmaskinen virket ikke. TVene (en i stua og en i soverommet) går ikke å bruke til Chrome Cast eller moderne kabler og har bare et minimum av gratis TV-kanaler. Den viste til en app hvis gratisversjon var ubrukbar og hvis betalversjon kostet 200 kr på AppStore. Forsøkte å bruke YouTube gjorde at skjermen låste seg i søkmodus. Sluken i badekaret lukket seg ikke helt så skal du bade så holder det ikke å vri den igjen du må stå opp på den samtidig som du bader for at badevannet ikke skal renne ut. Eneste lyset i stua var en gulvlampe med sparepære bak svart skjerm så om du kommer kveldstid eller på vinteren og ikke har blindestokk eller kan ekkolokalisering så må du passe deg så du ikke slår føttene i trappetrinnene ut til balkongen. Balkongdøren gikk å lukke men ikke låse, kaffen i loungen på 7. etasje smakte surt og utvalget av kaffebrød var kun én (1) sort på lørdag men flere på søndag. Sofaen i dette Deluxe-dobbeltrom var så godt brukt og burde vært gitt som donasjon til Frelsesarméen sin butikk. Det var tyggis på gulvet som satt fast og jeg (og åpenbart mange før meg) tråkket på i mørkeret. (Sikkert vanskelig å vaske et rom uten lys.) Fant ikke prislista til minibaren (mulig den var der et eller annet sted i mørkeret). Vi prøvde å ringe resepsjon både ved bruk av romstelefon og mobil inkl. beskjed på telefonsvarer uten hell. I to dager. I øvrig et tips om du tenker ta matpakke så er det ikke verdt det da den eska du får er så vidt så der fins plass for et smørbrød. Bedre å kjøpe noe på butikk.