Lars Skaug
Trondheim, Norge
5,0 av 5 boblerAnmeldt 12. sep. 2020via mobile enheter
Dato for oppholdet: september 2020
Martin Nordbye, General ManagerThon Hotel Ullevaal Stadion, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 23. sep. 2020
Hei Lars Rune.

Tusen takk for en kjempefin tilbakemelding, det setter vi skikkelig pris på.

Vi ønsker deg hjertelig velkommen tilbake til oss på Thon Hotel Ullevaal Stadion!
  • Preferred Hotels
4.3 km fra Thon Hotel Ullevaal Stadion
4.2 km fra Thon Hotel Ullevaal Stadion
Se flere hoteller i Oslo
Anmeldt 25. februar 2020

Hyggelige ansatte og meget god mat.Pene og rene rom,vi storkoste oss.
Bra beliggenhet og bare 10 minutter gange fra banen /metro).Også et hyggelig kjøpesenter i samme område.Stille og rolig med kun 10-15 minutter til sentrum.

Dato for oppholdet: februar 2020
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ThonHotels.no
1  Takk, Tourist800272
Anmeldt 30. januar 2020

28.januar dro jeg innover til Oslo og skulle sjekke meg inn på hotellet. Fra t-banen opp til hotellet var det skikkelig regnvær og ble nesten klissvåt. Det ble ved resepsjonen godt tatt imot og henvist til 3.etg hvor rommet lå.
Til overraskelse så hadde ishockey spillere den kveld en treningskveld. Da ble for min del bra med varm dusj, pizza og gratis underholding utdørs ishockey trening.

Rommet var ren, ryddet, bra standard. Fant ikke feil eller mangel.

Jeg skulle ønsket at alle hotell skulle ha mulighet til å ha to ting:
Kjøleskap for å ha mulighet til å oppbevare mat og drikke eller noe annet som gjester kan bruke.
Også burde ha Antibac overalt, det er viktig.

Romtips: Enten mot ishockey banen eller fotballbane
Dato for oppholdet: januar 2020
1  Takk, StianRusten
Martin N, Guest Relations Manager på Thon Hotel Ullevaal Stadion, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. februar 2020

Kjære StianRusten.

Tusen takk for at du valgte Thon Hotel Ullevaal Stadion.

Hyggelig at du har hatt det fint hos oss. Det er mye sporty som skjer på Ullevaal, med utsikt på skøytebanen fra rom, og utsikt på gressmatten til Ullevaal Stadion fra frokostsalen!

Vi har også mini-bar, dette kjøleskapet kan man også sette egne ting i om det ønskes.

Hjertelig velkommen ved senere anledning!

Anmeldt 28. januar 2020 via mobile enheter

Tilbrakte en natt her i forbindelse med besøk hos venner i området. Fine rom og veldig god frokost. Ingenting å klage på, men det er jo en utrolig kjedelig beliggenhet, så sant du ikke skal på fotballkamp. Du kan se ut på Ullevål stadion mens du spiser frokost.

Dato for oppholdet: januar 2020
2  Takk, 32geirh

Kjære 32geirh

Tusen takk for at du valgte å bo hos oss. Vi setter stor pris på flott tilbakemelding, og det er godt å høre at du satte pris på vår frokost og rommene våre.

Vi har en litt stillere beliggenhet, men sentrum er bare en 8 minutters t-bane tur unna. Det er også butikker og restaurant på området Ullevaal Amfi.

Jeg ønsker deg hjertelig velkommen ved en senere anledning!

Anmeldt 19. november 2019 via mobile enheter

Koselig hotell. God kunde service. Rent og ryddig. Fantastisk frokost. Anbefaler Thon hotell Ullevål. Kommer garantert tilbake.
Kunne vært litt mere koseligere nede i foajeen sånn at man kunne sitter å pratet over noe godt i glasset.

Dato for oppholdet: november 2019
1  Takk, Ingeborg S
Charlotte R, Guest Relations Manager på Thon Hotel Ullevaal Stadion, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. november 2019

Kjære Ingeborg S

Tusen takk for at du valgte Thon Hotel Ullevaal Stadion ved ditt siste besøk i Oslo, og tusen takk for at du tok deg tid til å evaluere oss.
Vi setter pris på at du hadde et hyggelig opphold og at du vil komme tilbake til oss.
Det er i tillegg til å sitte i resepsjonene hos oss, også mulighet til å benytte fasilitetene på Meet Ullevaal på dagtid, bare spør om dette i resepsjonen.
Hjertelig velkommen tilbake

Anmeldt 19. november 2019

Thon Hotell Ullevåll Stadion

Denne anmeldelsen baserer seg på et opphold på en natt.
Jeg bodde her i forbindelse med en konferanse på Gaustad Sykehus. Hotellet ble forespeilet å ligge i kort gåavstand til sykehuset, men jeg tror jeg ved en senere anledning tar et hotell i kort avstand til trikken et annet sted i Oslo. Gåturen opp tok ca 30 min til møtelokalet.

Beliggenheten er i så måte det som trekker mest ned, fra t-bane var det pga av anleggsarbeid 10-15 min å gå til resepsjonen, det er lite eller ikke noe interessant av restauranter eller uteliv i nærheten og man får inntrykk av at hotellet først og fremst sikter seg inn på et publikum som skal på stadion.

Hotellet er relativt nytt, og rommene moderne nok. Mitt superior-rom (ble oppgradert) hadde en trimsykkel som "bonus"-feature. Den ble benyttet som stumtjener. Frokosten var adekvat og hadde flott utsikt (panorama glass) inn mot stadion, ellers midt på treet standard Thonfrokost.

Jeg har vansker med å se hvorfor man skal bo her, om man ikke skal på kamp.

Black 8119302092

Romtips: Har du behov for spinningsykkel/stumtjener på rommet, be om ett av superior-rommene?
Dato for oppholdet: april 2019
1  Takk, Reisende_Oslo

Kjære Reisende_Oslo

Tusen takk for at du valgte Thon Hotel Ullevaal Stadion ved ditt siste opphold i Oslo, og tusen takk for at du tok deg tid til å evaluere oppholdet ditt.
Håper du fikk mulighet til å gå en tur innom Egon som ligger vegg i vegg med hotellet, eller at du fikk hjelp av resepsjonen til å finne en restaurant eller annet du ønsket å besøke. Hotellet ligger få minutter unna sentrum med t-banen om det det skulle være ønskelig.
På området er det et kjøpesenter, hvor alle hotellets gjester for 20% rabatt i butikkene som ligger i området ved fremvisning av rabattkortet i nøkkelholderen.