Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Tregt”
Anmeldelse av Tjuvholmen Sjømagasin

Tjuvholmen Sjømagasin
Vurdert som nr. 107 av 1 601 Restauranter i Oslo
Prisklasse: USD 17 - USD 45
Kjøkken: Sjømat
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Beskrivelse: Tjuvholmen Sjømagasin har satset bredt og spennende på å være et opplevelsessenter for mat. Et konsept som tilbyr alt fra mat i løsvekt, et lettere måltid i vår fiskebutikk, lunsj med forretningforbindelser, familiesammenkomst - til en stor og generøs restaurant. Hos oss vil du oppleve et annerledes fiske- og skalldyrkonsept. Vi har delt det opp i ulike opplevelser; en restaurant, et åpent chambre séparée, et konferanserom, og en fiske- og delikatesseforretning.
Anmeldt 8. august 2020 via mobile enheter

Fint sted med fascinerende dårlig service. Det er lov å se seg om i lokalet, treghet har et navn ... Sjømagasinet.

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, Madonna N
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (404)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

711 av 404 anmeldelser

Anmeldt 27. juli 2020 via mobile enheter

Spiste skalldyrtallerken.
Bra blåskjell, middels hummer, bra reker, bra kreps, bra østers.
Alt i alt en bra opplevelse!

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, stillll
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. juli 2020 via mobile enheter

Strålende opplevelse en lørdagskveld.Hyggelig og oppmerksom betjening, og veldig god mat og drikke. Anbefales

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, 164_yvindl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juni 2020 via mobile enheter

Sjømagasinet, ja hva skal man si? Vi kom to venninner og fant oss et bord ute i solen, etter å ha lett lenge etter et ledig bord på Tjuvholmen. Vi satt nok der i omtrent 20 minutter for det kom en ganske mutt kvinnelig servitør med vann og menyer. Hun sølte ganske mye vann på bordet, og sa hun skulle tørke opp. Vi leste menyen og bestemte oss raskt for hver vår hovedrett, men tok det kanskje 20 minutter før servitøren var tilbake for å ta opp bestilling. Da kunne hun opplyse at ute kunne vi bare bestille forretter, ikke hovedretter, noe hun ikke hadde opplyst da hun kom med menyene. Fortsatt lå vannet på bordet og ingen tegn til å tørke opp.

Vi bestemte oss deretter for å gå for reker, og spurte om anbefaling på vin. Svaret til servitøren var av typen « alt er godt, så det kunne dere i grunnen bare bestemme selv». På dette tidspunktet begynte vi i grunnen å bli litt irritert, og burde kanskje bare ha reist oss og gått. Men pga fint vær og mye fulle restauranter på Tjuvholmen ble vi sittende. Det skulle vi komme til angre på.

Rekene kom med godt brød, pisket smør og god aioli. Men ikke noe tilbud om våtserviett før vi startet å pille rekene. Reker og skall måtte ligge i samme ganske trange fat, og det fulgte ikke med noen tallerken til å legge brød på, så da var å balansere brød og reker på toppen av rekeskallhaugen som best vi kunne.

De fleste rekene var gode de, men med 300 gram til kr 255,- tenker jeg at man burde sørget for at alle rekene var ok. Flere var slappe og åpenbart ikke sortert før de ble servert.

Etter at vi var ferdig spist ble bordet ryddet av den samme mutte servitøren, og fortsatt ikke noe tilbud om våtserviett. Det måtte vi spørre etter, hvoretter vi fikk dette. Heller ikke tilbud om å se på meny for dessert.

Alt i alt følte vi oss som hår i denne servitørens suppe. Heldigvis kom det en hyggelig svensk mannlig servitør og hjalp oss å velge litt mer drikke. Han var blid og imøtekommende. Riktignok bestilte vi petit four, men det dukket aldri opp.

Alt i alt en nesten komisk opplevelse av ekstremt dårlig service. Kommer ikke til å sette mine ben på Sjømagasinet igjen.

Dato for besøk: juni 2020
1  Takk, kjewes
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. juni 2020

Etter å ha lest Aftenpostens fantastiske anmeldelse veg frokostbordet bestemte vi oss for lunsj på Sjømagasinet. Vi har med tidligere chefer hatt mange gode matopplevelse her.

Dagens lunsj var en fiskesuppe og en blåskjell. Fiskesuppen var velsmakende og delikat, men blåskjellene var i kategorien uspiselig. Umulige å få ut av skallet, de fragmenterte seg i skallet, smakte gjørme, virket urensede og gamle eller ihjelkokte. Bordkavaleren fikk og smake og konkluderte seg samme. Disse smakte vonde !

Etter å ha forsøkt å få kontakt med personalet en lang stund kom det endelig en vi kunne snakke med.

Han tok skjellene nedpå kjøkkenet som lovte en ny porsjon, denne skulle helt sikkert bli bedre!

Mitt spørsmål : Hvorfor i all verden kom de dårlige skjellene på bordet? På et sted med priser som må ligge blant de høyeste i byen på blåskjell? Hvilken konk med selvrespekt serverer gjestene slikt ?

Lunsjopplevelsen ble dyr og dårlig. Farvel Tjuvholmen Skømagasin!

Dato for besøk: juni 2020
1  Takk, Hegjoh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Tjuvholmen Sjømagasin, så også på

 

Har du vært i Tjuvholmen Sjømagasin? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din